Sancaktepe esnaf buluşmaları

Yayın: 11:15 - 07.04.2011
Güncelleme: 11:15 - 07.04.2011

Sancaktepe Belediyesi, ilçe esnafının sorunlarını çözmeye yönelik programlar düzenlemeye devam ediyor…

Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, ‘Sancaktepe Esnaf Buluşmaları’ adlı program çerçevesinde Sancaktepeli berberlerle bir araya geldi. Berber esnafının istek ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu. Başkan Erdem, prestij projelerle Sancaktepe’de ticaretin ve ekonominin iyice canlanacağını söyledi.

05 Nisan Çarşamba Günü, Fatih Resturant’ta düzenlenen programa Belediye Başkanı İsmail Erdem, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, çok sayıda Sancaktepeli berber esnafı katıldı.

Programda Sancaktepe’nin gelişim için toplumun her kemsinin görüşünü önemsediklerini belirten Başkan Erdem, konuşmasında şunlara da değindi; “Yerel yönetimciler olarak toplum yönetiminde demokrasiyi ve adaleti gözetmek zorundayız. Sancaktepe’yi yönetirken toplumun farklı renklerini yönetimimize dâhil ederek yönetim zenginliğimizi iyice artırıyoruz. Bizim için esnafımızın görüş ve düşünceleri çok önemli” dedi. Berber esnafıyla bir araya gelmekten çok memnun kaldığını ifade eden Erdem, esnaf buluşmalarının düzenli olarak yapılacağını fikir alışverişinin devam edeceğini söyledi.

Sancaktepe Berber Esnafı Başkan İsmail Erdem’e öneri, istek ve taleplerini bildirdi. “Esnaf Buluşmaları” programından dolayı Başkan İsmail Erdem’e teşekkür eden berberler, ilçe genelinde sağlık denetimlerini iyice artırılmasını ve pazar günü çalışma saatlerine yeniden düzenleme getirilmesini istedi.

 

 

 

Exit mobile version