SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Tuzla faaliyet raporu onaylandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi 2010 yılı faaliyet raporu, Belediye meclisinde görüşüldü. Başkan Dr. Şadi Yazıcı, faaliyet raporuyla ilgili yaptığı konuşmada, belediyenin 2010 yılında yaptığı hizmetleri ayrıntılarıyla anlattı. Görüşmelerin ardından 2010 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Tuzla Belediye Meclisi, Nisan ayı oturumu,  Faaliyet raporunun görüşülmesi üzerine Başkan vekili Muzaffer Aytemur başkanlığında toplandı. Gündemin 1 inci maddesi gereğince yapılan yoklamada çoğunluğun bulunduğu belirlendi. Tuzla Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, gündemde ele alınarak tartışıldı.

Gece Gündüz Çalışıyoruz

Faaliyet raporu hakkında söz alan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, meclis üyelerine 1 yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi. AKOS ( Akıllıkent Otomasyon Sistemi), Gönül Elleri Çarşısı, Şelale Park Projesi, Sahil düzenleme, Sosyal tesisler, Eğitim Projeleri, Temizlik çalışmaları, Marina, Belediye bütçesi   ve Stratejik plan hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı; Belediye olarak başarılı bir yıl geçirdiklerini belirtti.

Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Yazıcı “ ilçemize kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz aralıksız çalışıyoruz. Göreve gelmemizle birlikte ilçemizin önceliklerini belirledik. Yaptığımız stratejik planlamaya uyarak ilçemiz adına projelerimizi hayata geçiriyoruz.” Dedi.

Tuzla İçin Kamu Binalarını Biz Yapıyoruz

Belediye hizmet binasının vatandaşlara hizmet noktasında daha iyi hizmet verebilmesi için Mevcut Binaya  ilave hizmet binası yapacaklarını söyleyen Başkan Yazıcı “ biz Tuzlalıların tüm kamu kurumlarından iyi hizmet alabilmeleri için fiziki ortamlarını güçlendiriyoruz. Yetersiz olan Kaymakamlık hizmet binasını belediye imkanlarımızla yeniledik. Aile Sağlık Merkezlerinin vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet vermesi için sağlık ocakları yaptık. Tuzla İlçe Emniyetine yeni bir bina yapıyoruz.” Dedi.

Başkan Dr. Şadi Yazıcı’nın konuşmasının ardından Ak Parti Grubu adına Meclis Üyesi Tuncay Yıldırım söz alırken CHP grubu adına Salim Gürsoy konuşma yaptı. Raporun görüşülmesinin ardından, 2010 yılı faaliyet raporu, 21 kabul, 8 ret, 3 geçersiz oyla mecliste kabul edildi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]