SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Tuzla faaliyet raporu onaylandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi 2010 yılı faaliyet raporu, Belediye meclisinde görüşüldü. Başkan Dr. Şadi Yazıcı, faaliyet raporuyla ilgili yaptığı konuşmada, belediyenin 2010 yılında yaptığı hizmetleri ayrıntılarıyla anlattı. Görüşmelerin ardından 2010 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Tuzla Belediye Meclisi, Nisan ayı oturumu,  Faaliyet raporunun görüşülmesi üzerine Başkan vekili Muzaffer Aytemur başkanlığında toplandı. Gündemin 1 inci maddesi gereğince yapılan yoklamada çoğunluğun bulunduğu belirlendi. Tuzla Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, gündemde ele alınarak tartışıldı.

Gece Gündüz Çalışıyoruz

Faaliyet raporu hakkında söz alan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, meclis üyelerine 1 yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi. AKOS ( Akıllıkent Otomasyon Sistemi), Gönül Elleri Çarşısı, Şelale Park Projesi, Sahil düzenleme, Sosyal tesisler, Eğitim Projeleri, Temizlik çalışmaları, Marina, Belediye bütçesi   ve Stratejik plan hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı; Belediye olarak başarılı bir yıl geçirdiklerini belirtti.

Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Yazıcı “ ilçemize kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz aralıksız çalışıyoruz. Göreve gelmemizle birlikte ilçemizin önceliklerini belirledik. Yaptığımız stratejik planlamaya uyarak ilçemiz adına projelerimizi hayata geçiriyoruz.” Dedi.

Tuzla İçin Kamu Binalarını Biz Yapıyoruz

Belediye hizmet binasının vatandaşlara hizmet noktasında daha iyi hizmet verebilmesi için Mevcut Binaya  ilave hizmet binası yapacaklarını söyleyen Başkan Yazıcı “ biz Tuzlalıların tüm kamu kurumlarından iyi hizmet alabilmeleri için fiziki ortamlarını güçlendiriyoruz. Yetersiz olan Kaymakamlık hizmet binasını belediye imkanlarımızla yeniledik. Aile Sağlık Merkezlerinin vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet vermesi için sağlık ocakları yaptık. Tuzla İlçe Emniyetine yeni bir bina yapıyoruz.” Dedi.

Başkan Dr. Şadi Yazıcı’nın konuşmasının ardından Ak Parti Grubu adına Meclis Üyesi Tuncay Yıldırım söz alırken CHP grubu adına Salim Gürsoy konuşma yaptı. Raporun görüşülmesinin ardından, 2010 yılı faaliyet raporu, 21 kabul, 8 ret, 3 geçersiz oyla mecliste kabul edildi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, sevgili gençler; İLGİLİ HABER Kartal’da “Atıklar Potaya” temalı sıfır atık etkinliğinde ilk atışlar Ünlü Basketbolcu Shane Larkin’den Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 16 Mayıs 1919’da Bandırma […]

Politika
16 Mayıs 2024
AK Parti’de Değişim Rüzgarı: Erdoğan Düğmeye Bastı!

Yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti’de hareketlilik devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Değişim’ mesajı sonrası, parti yönetiminde ve kabinede önemli değişiklikler bekleniyor. Yerel seçimlerde alınan sonuçların ardından AK Parti’de büyük bir değişim rüzgarı esiyor. Parti kulislerinde konuşulan iddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti yönetiminde ve kabinede köklü değişiklikler yapmak için düğmeye bastı. Erdoğan’ın verdiği net […]

Politika
16 Mayıs 2024
İYİ Parti’de Kan Kaybı: Adana Milletvekili Bilal Bilici İstifa Etti

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Bilici, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partisine ve milletine hizmet etmek için çaba sarf ettiğini belirterek, artık bu çatı altında faydalı olamayacağını söyledi. İYİ Parti’de son dönemde yaşanan istifalar devam ediyor. Adana Milletvekili Bilal Bilici, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini […]

Belediye
15 Mayıs 2024
ATATÜRK’ÜN MİRASI BÜYÜKDERE FİDANLIĞI BAHÇIVANLIK OKULU 27 YIL SONRA İLK MEZUNLARINI VERDİ

İBB’nin atıl durumdan, hak ettiği yeni görünümüne kavuşturduğu Atatürk’ün mirası Büyükdere Atatürk Fidanlığı ve Bahçıvanlık Okulu 27 yıl sonra ilk mezunlarını verdi. Tarihi mezuniyet töreninde 37 kursiyer sertifikalarını aldı. Yeni dönem kayıtları Eylül ayında başlayacak.  Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1928 yılında kurulan, 1997’ye kadar faaliyetlerini sürdüren ancak o tarihten bu yana da kaderine terk edilen […]