SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Fenerbahçe’de Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam

Yayınlanma:
ABONE OL

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında konuk edeceği Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Gaziantepspor maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başlayan sarı – lacivertli ekipte Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 2 grup dar alanda çift kale maç, diğer grup kondisyoner Alper Aşçı yönetiminde düz koşu yaptı. Gruplar bu çalışmayı, antrenmanın sonuna kadar dönüşümlü olarak sürdürdü.

Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalelerde dönüşümlü olarak görev aldı. Antrenmanın ikinci bölümünde sol kasığında ağrı hisseden Semih Şentürk, çalışmayı yarım bıraktı.

Çocuğu rahatsızlandığı için dün geceyi uykusuz geçirdiği belirtilen Diego Lugano antrenmana çıkmadı. Lugano, kendisine verilen program dahilinde tesislerde ayrı bir çalışma yaptı. Selçuk Şahin ve Issiar Dia, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada, toplu ve topsuz yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

A2 Takımı’nın A2 Ligi’nde bugün Beşiktaş ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alan oyuncular Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez de antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenman saat 11.00’de başlayacak.

İSTANBUL(CİHAN)

İlgili Haberler

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Spor
24 Mart 2024
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanı mı oluyor?

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, gelecekte Fenerbahçe başkanlığı için olası bir adaylık durumuna yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için adaylıklar ve gelecek planlamaları gündemdeki yerini korurken, Ali Koç’un ardından başkanlık için yeni bir isim konuşulmaya başlandı. Hull City’nin sahibi ve başarılı televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe kulübü başkanlığına aday […]

Spor
23 Mart 2024
TFF Süper Kupa Finali tarihini değiştirmedi

TFF’den Süper Kupa finali ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbol camiasını yakından ilgilendiren bir konuda önemli bir açıklama yaptı. Beklenen Süper Kupa maçının tarihinin değişmeyeceğini duyurdu. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadele, Fenerbahçe’nin erteleme talebine rağmen planlandığı gibi gerçekleşecek. GALATASARAY İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ KIYASIYA REKABET 2023 Turkcell Süper Kupa karşılaşması, 2022-2023 Süper […]