SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Filenin sultanları 80.Yıl Nuh Çimento

Yayınlanma:
ABONE OL

Pendik Okul Spor Şenlikleri tüm hızıyla sürerken voleybol karşılaşmaları da sona erdi. Toplam 6 kategoride yapılan mücadeleler birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olurken Genç Kızlar Kategorisinde 80. Yıl Nuh Çimento Lisesi yenilgisiz şampiyon olarak turnuvaya damgasını vurdu.

Pendik Belediyesinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Pendik Okul Spor Şenlikleri aralıksız sürerken büyük çekişmelerin yaşandığı voleybol müsabakaları sona erdi. Ev sahipliğini Pendik Lisesi ve Kılıçarslan İlköğretim Okulu’nun yaptığı maçlar 21 Mart-08 Nisan tarihleri arasında oynandı.  Müsabakalarda 98 takım 1176 öğrenci boy gösterme fırsatı bulurken birçok oyuncu milli takımlara şimdiden göz kırptı.

80.Yıl Nuh Çimento Şampiyon


Pendik Okul Spor Şenlikleri ‘Voleybol Genç Kız Müsabakaları’nda Pendik Lisesi ve 80.Yıl Nuh Çimento Lisesi finalde karşılaşırken coşku üst sevideydi. Taraftarlar da maç boyunca takımlarına destek verdi.

Üstün bir oyun sonucu Pendik Lisesi’ni 3-1 yenen Nuh Çimento Lisesi turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Maç sonu görüşlerini aldığımız beden eğitimi öğretmeni Özkan Özmen bu turnuva için çok çalıştıklarını,  iyi hazırlandıklarını ve okul idaresinin büyük desteklerini aldıklarını belirterek; “Kızlarımız çok yorucu maçlar oynadı, bazen derslerinden fedakârlık ederek antrenmanlara gelmek zorunda kaldılar.

Emeklerimizin boşa gitmemesi bizi çok mutlu etti.”dedi. Öte yandan voleybol maçları öncesi yapılan Basketbol Genç Erkek müsabakalarında Pendik Lisesi, Basketbol Genç Kızlarda ise Rauf Denktaş Lisesi turnuvayı şampiyon olarak bitirmeyi başardılar. Öte yandan Pendik Okul Spor Şenlikleri Badminton müsabakaları ile devam edecek. Bu cumaya kadar (15 Nisan Cuma) sürecek karşılaşmalar Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Voleybol müsabakalarında derece alan okullar

Minik Erkekler

1- 75.yıl Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu

2-Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu

3-Velibaba İlköğretim Okulu

4-Artukbey İlköğretim Okulu

Minik kızlar

1-Abdullah Acar İlköğretim Okulu

2-Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu

3-Atatürk İlköğretim Okulu

4-Orhangazi İlköğretim Okulu

Yıldız Erkekler

1-Artukbey İlköğretim Okulu

2-Ayazma İlköğretim Okulu

3-Kazım Karabekir İlköğretim Okulu

4-Kılıçaslan İlköğretim Okulu

Yıldız Kızlar

1-Kılıçaslan

2-Pendik Merkez İlköğretim Okulu

3-Ayazma İlköğretim Okulu

4-Kazım Karabekir İlköğretim Okulu

Genç Kızlar

1-80.yıl Nuh Çimento Lisesi

2-Pendik Lisesi (A Takımı )

3-Pendik Lisesi (B Takımı )

4-Şevket Sabancı Lisesi

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]