“Sabah Kent Buluşmaları” devam ediyor

Yayın: 12:23 - 16.04.2011
Güncelleme: 12:23 - 16.04.2011

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yaşanabilir bir Sancaktepe için yürüttüğü “Sabah Kent Buluşmaları”na ara vermeden devam ediyor…

Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sabah Kent Buluşmaları” adlı program kapsamında 15 Nisan Cuma Günü, Kuba Camii Toplantı Salonu’nda Yunus Emre Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Erdem,24 ayda gerçekleştirilen belediye yatırımları ve ilçe vizyon projelerini tanıttı.

Burada vatandaşlara seslenen Başkan Erdem, 2 yıllık hizmet dönemi zarfında Yenidoğan’ın alt yapı sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulduğunu, bölgenin alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla hak ettiği kimliğe kısa sürede kavuştuğunu söyledi. Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda sağlık yatırımlarına ağırlık verildiğini ifade eden Erdem, bölgede 2 Aile Sağlığı Merkezi’ni hizmete açtıklarını belirtti.

Bölgeye eğitim, kültür-sanat, spor, sağlık alanlarında büyük yatırımların başlayacağını müjdesini veren Başkan Erdem; “Yatırımlardan gerekli payı alamayan bölgemiz kısa süre yatırım planlarımıza aldık.

Söz verdiğimiz gibi acil olarak bölgenin alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözdük. Kaldırım, tretuvar, yol, asfalt serim gibi fen işleri çalışmalarıyla bölge baştan aşağı yeniden dizayn ettik. Amacımız bölgemiz yaşam kenti haline getirmektir’ dedi.

Program sonunda Başkan Erdem’e Mahalle Muhtarı Rasim Ay, Sancaktepe yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı işlemeli bir vazo hediye etti.

Ardından Başkan Erdem, Yunus Emre Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak mahallede bir dizi incelemelerde bulundu. Sabah Buluşmaları programına Başkan İsmail Erdem’in yanı sıra meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri,Yunus Emre Mahalle Muhtarı Rasim Ay, mahalle sakinler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Exit mobile version