SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Korukır: Ter temiz bir maç oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Kartalspor’un Akhisar Belediye Spor’u 2-0 mağlup edişini şöyle yorumladı: “Kartalspor-Akhisar Belediye Spor maçı alt sıralardaki takımları yakından ilgilendiren bir maç.

Bizim açımızdan da çok önemli bir maç, Akhisar açısından da çok önemli bir maç. Temiz bir maç olduğunu düşünüyorum.Yani tertemiz bir maç oldu RAKİBİMİZDE ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİ. Biz de iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Çok agresif çok tempolu oynadığımızı düşünüyorum iyi pozisyonlar ürettiğimizi düşünüyorum. Rakibimizin de zaman zaman pozisyonları oldu ama tertemiz bir maç olduğu için ben bir teknik adam olarak çok mutluyum. Şöyle mutluyum rakibimizin hakkını yenmeden yendiğimizi düşünüyorum. Çünkü biz 3-4 maçtır bunların sıkıntısını çok çekiyoruz. Bunların sıkıntısını çekerken de ben bir teknik adam olarak kendimi ne kadar ifade edebiliyorum onu da bilmiyorum” ifadesini kullandı.

HAKKIMIZ YENDİ

Korukır, şöyle devam etti: “  Ama benim aklım hala bu maçta yenilsek de gidecektim hakemleri tebrik edecektim. Ama benim aklım hala geçen hafta kaybettiğimiz Rize spor maçında. Çünkü çok önemli derece de hakkımız yendi. Rizespor-Kartal spor maçının kasetini eğer bu HAKEM atamalarını yapan Oğuz Servan’mı yapıyor yoksa yardımcılarımı yapıyor? Alsın bu kasetini Rize-Kartal maçını izlesinler o maçı yöneten hakemlere ÖDÜL mü verilir ceza mı verilir?  Ondan sonra bir yorum yapsınlar çünkü O maçı yöneten hakeme bu hafta Süper Lig’te MAÇ vermişler. Mu maçla ilgili de iyi oynadık ve kazandık. Başka söyleyecek bir şey yok” dedi.

KALAN ÜÇ MAÇIMIZI DA KAZANACAĞIZ

Akhisar Belediye spor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 2-0 mağlup oldukları karşılaşmayı şöyle yorumladı: “ Bizim takımımız adına ve bizim adımıza söyleyecek pek fazla bir şey yok Her açıdan çok önemli bir maç çok iyi olmamız gereken bir maçtı. Maçı kazanmak için aslında pek fazla bir şey yapmadık bugün Kartalspor hak ettiği bir galibiyet aldı.Bundan sonra üç tane maçımız var. Bu ÜÇ maçtan 9 puan var bu 9 puanı da almak zorundayız bundan sonra maçlara bu şekilde hazırlanacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız ve en iyi mücadeleyi sahada göstereceğiz, göstermek zorundayız. Konuşmak ZOR bu maçtan sonra” dedi.

DÜŞME KORKUSU YAŞAMAK İSTEMİYORUZ

Kartal spor’lu futbolcu Mehmet Uslu, “  Kartal spor-Akhisar Belediye spor maçını değerlendirmek gecikiyorsa bu hafta gerçekten final niteliğinde bir maç oynadık ve hafta içi buna göre çalıştık. Çünkü ÜÇ puana şiddetle ihtiyacımız vardı. Maç öncesi ve sonrası taraftarlarımız gerçekten inanılmaz şekilde takımımızı desteklediler. Bu maçın en büyük kahramanı taraftarlarımızdı. Bu yüzden ilk yarı en iyi maçlarımızdan birine başladık. Ama ilk yarı gol bulamadık ikinci yarı ya golle başlayınca  Akhisar Belediye spor takımı da saldırmaya başladı ve bu sıra da ikinci golü de bulduk.

Bu hafta ÜÇ puan aldığımız için çok mutluyuz. Önümüzde Altay karşılaşması var bu hafta da mağlup olmuşlar. Haftaya Altay’ı yenip artık Lig’ten düşme korkusu yaşamak istemiyoruz. Bu galibiyetle taraftarlarımıza ve Kartalspor camiasına armağan etmek istiyorum” dedi.

LİG’TE KALACAĞIZ

Kartal spor’un 2. Golünü atan yıldız futbolcu Erhan Şentürk, “ Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı ilk önce. ÜÇ puan almamız gereken bir maçtı iyi başladım maça. Birkaç tane pozisyonumuz var Mehmet ağabeyin kafası var kaleci çıkardı. Erken golü bulsaydık belki maç daha kolay geçebilirdi. Çünkü Akhisar Belediye spor İKİ puan önümüzde idi.  Gol bulduğumuz taktirde onlar biraz daha risk alacaklardı ve arkada pozisyon bulacaktık.

Nitekim ikinci yarının başında golü bulduk ve onlar daha çok risk alıp öne çıktılar bu arada tabii ikinci golü bulduk ve 2-0 öne geçerek daha rahat bir maç oynamaya başladık. Bu arada penaltı pozisyonları var Kaya ağabey çok iyi çıkardı O penaltıyı. Bizim için iyi oldu. 2-0 galibiyetle, üç puanı hanemize yazdırdık.

Bundan sonra önemli maçlarımız var Altay maçı var deplasmanda. Bu maçtan da en azından puanlar ve  Üç puan alıp alt sıralardan uzaklaşmak hedefimiz. İnşallah bunu başaracağız ve 1.Lig’te kalacağız” diye konuştu.

Haber: Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]