SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor taraftarını sevindirdi…

Yayınlanma:
ABONE OL

Ban Asya 1. Ligin 28. Haftasında Akhisar Belediye spor’u konuk eden Kartal spor, kendisi gibi düşme hattında bulunan Akhisar Belediye spor’u 2- 0 mağlup ederek taraftarlarını sevindirdi. Güneşli ve güzel bir ortamda oynanan karşılaşmayı Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz Hanımefendi ve Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın ile birlikte izlediler.

Katı bir defans uyguladılar

Karşılaşmaya çok süratli başlayan ve güçlü rakibini süklase eden Kartal spor karşılaşmanın ilk dakikalarında yakalamış olduğu gol pozisyonları ile dikkat çekti. Akhisar Belediye spor’un tecrübeli kalecisi Nuri İlker Kıldır’ın adeta uçarak kurtardığı gollük şutlar Kartalspor’un bu karşılaşmayı kazanacağının işareti olarak görüldü. Ne var ki katı bir defans uygulayan Akhisar Belediye spor’lu futbolcuların faullerle maçı kilitlemek istedikleri gözden kaçmadı. İlerleyen dakikalarda taraflar gol atamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Rakibini sahadan sildi

İkinci yarıya yine çok süratli başlayan Kartalspor, sağ ve sol kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakibinin üstüne gelmeye başladı. Her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı olması karşılaşmada heyecanı adeta doruğa çıkarmış oldu. Kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın sağladığı avantajı değerlendirmek isteyen Bank Asya 1. Ligin köklü ve gülcü ekibi Kartal spor kendisinden beklenen patlamayı karşılaşmanın 51. dakikası oynanırken Kartalspor’a Samsunspor’dan Transfer edilen tecrübeli futbolcu Savaş Esen, karşılaşmanın 51. dakikasında attığı şık golle takımını Akhisar Belediye spor karşısında 1-0 öne geçirdi.

Kaya penaltı kurtardı

Adeta nefesleri kesen bir mücadele sergileyen Kartalspor’un 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 74 dakikası oynanırken rakip takım ceza sahası içinde oluşan penaltı atışına Kartalspor’un tecrübeli file bekçisi Kaya tarakçı, adeta uçarak önledi ve meşin yuvarlağa Karnere attı. Penaltı atışının hemen sonunda açık Tribünde kısa süren bir tartışma yaşandı. Sahaya yabancı cisimler atan Kartal spor taraftarlarını Kartalspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Kartalspor’lu futbolcular ve emniyet güçleri zorlukla yatıştırdı ve oyun 3 dakika gecikti.

Bir taraftar fenalık geçirdi


Açık tribünde ağabeyi ve kardeşleri ile birlikte maçı izleyen ve ismini öğrenemediğimiz bir bayan taraftarın maçın heyecanına kapılarak fenalık geçirmekte olduğu belirtildi. Derhal olaya müdahale eden Kartal Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislerin ve taraftarların yardımıyla baygın halde saha içine alınan Bayan taraftara ilk sağlık müdahalesi Kartalspor’un sağlık ekibi tarafından yapıldı ve Bayan taraftar Ambulans ile Hastaneye kaldırıldı.

Bu arada Ambulans görevlilerinin gecikmesini “Ambulans neredesin Allah belanı versin” şeklinde tezahürat yapan Kartal spor’lu taraftarlar Ambulans görevlilerini protesto ettiler. Karga-Tulumba Ambulans’a taşınan ve Hastaneye kaldırılan bayan taraftarın sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

Sevinç  gösterisinde bulundular

Karşılaşmanın 1-0 Kartalspor’un lehine sonuçlanması beklenirken Kartalspor’un yıldız ve golcü futbolcusu Erhan Şentürk, mücadelenin 83. Dakikası oynanırken Akhisar Belediye spor kalesine attığı GOL ayakta alkışlandı.  İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Kartalspor için hayati önem arz eden karşılaşma 2-0 Kartalspor’un galibiyetiyle sonuçlandı. Karşılaşmadan sonra sahanın içinde adeta sevinç yumağı oluşturan yönetim, teknik heyet ve futbolcular alınan galibiyeti Kızılderili dansı yaparak kutladılar. 

Alınan üç puanla Kartalspor puanı 27 yaptı ve bir basamak yukarı çıkarken Akhisar Belediye spor 26 puanda kalarak puan sıralamasında Kartalspor’un altına düştü. Kartalspor önümüzdeki hafta Ege Temsilcisi Altay ile oynayacak ve ondan sonraki hafta yine deplasman da Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Yani Kartalspor iki maçını üst üste deplasman da oynayacak.

Haber: FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]