SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sevgi mağazası gönüllüleri brunch’ta buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönüllüleri bir Pazar sabahında, Bridge Resaturant’da brunchta bir araya geldiler.

 

Dernek Başkanı Fazilet Şahin ve başkan yardımcısı Celal Toparlaklı ve yönetim kurulu üyesi Sacit Serim’in davetlilere yönelik konuşmalarında, özellikle derneğe bir mülk satın alınması çağrısı yapıldı.

 

 

Sevgi mağazasına ilgi, destek, sevgi ve dostluk rica ediyorum.

Yönetim Kurulu Üyesi Sacit Serim; “Sevgi mağazasının neler yaptığından hiç söz etmek istemiyorum. Sadece 28 bin İstanbul içinde 24 bin İstanbul dışında birebir kişi bazında

Yardım ulaştırdığımızı söylemek istiyorum bunun dışındaki ayrıntıları web sitemizden izleyebileceğinizi ve izletebileceğinizi düşünüyorum.

Özellikle sizden birkaç ricam var Sevgi Mağazası olarak sizin tarafınızdan sevilmek istiyoruz, ilginizi bekliyoruz ve dostluğumuzun artmasını rica ediyoruz. Yalnızlara ve yoksul olanlara yardımlarımız devam ediyor. Bu yardımları sizlerin sayesinde yürütüyoruz sizlerin bizlere bağışladıklarınızla sürdürüyoruz ama sevgi mağazasının sizlerin dostluğuna daha fazla ihtiyacı var. Çünkü sevgi mağazasının insan gücüne, insana ihtiyacı var.

Girişimciye, Mühendise ihtiyacı var, müteahhide ihtiyacı var, sanayiciye ihtiyacı var, yapmak istedikleri için nitelikli insan gücüne ihtiyacı var. Yaptığımız yardımların kayıt altına alınabilmesi için iyi bir bilgisayara, iyi bir bilgisayarcıya ihtiyacımız var ve bu nitelikte insanların sizlerin içinde olduğundan eminim.

Bunu çok iyi biliyorum ama sizlerden biraz daha sevgi mağazasına ilgi, destek, sevgi ve dostluk rica ediyorum” dedi.

 

Yönetim Kurulu tam kadro yer aldı.

Fazilet Şahin-Başkan,
Kenan Gülerci-
Başkan Yardımcısı
Celal Toparlaklı-
Başkan Yardımcısı
Demet Işıldak-
Genel Sekreter
Mesut Gülcan-
Sayman
Sacit Serim-
Üye
Bülent Özdemir-
Üye

En büyük sıkıntımız dernek binası alamamak…

Fazilet Şahin, “Sevgi dostlarımız her ne kadar Sacit bey ben detay vermeyeceğim dese de ben dayanamayacak vereceğim. Bu yıl bir yılda 10.000 çocuğa oyuncak dağıttık.52 bin aile yardım aldı bunun karşılığı 300.000 kişi 38 köy okuluna 1 yılda yardım gönderdi. Kadın sığınma evlerine yardım gönderiyoruz her ay düzenli olarak. Genç kız sığınma evine yardım gönderiyoruz onların kılık kıyafetlerini sağlıyoruz.

Sokakta yaşayan 72 tane mağdurumuz var onlara düzenli olarak 15 günde bir kıyafet ihtiyaçlarını sağlıyorlar. Emniyet Müdürlüğüyle yaptığımız çalışmalarda sokak çocuklarıyla ilgileniyoruz. Sokak çocuklarının rehabilitasyonu ve eğitimleriyle ilgili işlerini yapıyoruz. Pil kardeşliğimiz devam ediyor. 2 yıl bitti 3. yılımızdayız. 3 tane çocuğumuz her ay 30 tane kulak pili ihtiyacını derneğimizden sağlıyor ve bu yıl ayrıca 3 tane çocuğumuza yine bedensel ve işitsel engelli çocuğumuza cihazlarını sağladık dernek olarak.

Sevgi gönüllüsü Sanatçı Meyra’da  Sevgi Mağazasının her zaman yanında olduğu gibi Brunch’ta  yalnız bırakmadı.

Plastik kapak toplamaya devam ediyoruz

Bağışçılarımızın vasıtasıyla, 18 tane çocuğumuz bizden eğitim desteği alıyor. 21 tane tekerlekli sandalye dağıttık. Bu da sizin bize ulaştırdığınız kapaklar sayesinde oldu. Plastik kapak kampanyamız devam ediyor.

Bu yıl sonuna kadar da devam edecek. Bundan sonraki hedefimiz sağlık harcamalarında kullanmak bu plastik kapaktan elde ettiğimiz gelirleri. Onun için plastik kapakları yine bekliyoruz. Her renk kapak kabulümüzdür. Bir tane akülü sandalye gönderdik. Ordu’da 25 yıldır annesinin sırtında taşıdığı Ümit Bilü  diye basında yer almış kimsenin sahip çıkmadığı bu çocuğa biz sevgi mağazası olarak sahip çıktık. Bir akülü sandalye valilik kanalı eliyle gönderdik” dedi.

Celal Toparlaklı,  Sevgi mağazası 2002 den beri ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. Nice yaralar sardı nice gönülleri feth etti. Her geçen gün de yardım çemberi genişlemektedir. Bu yardım kuruluşu için kimler emek sarfediyorsa Allah razı olsun.

Özellikle bu işin fikir babası ve kurucusu Rahmetli Sinan Gülerci kardeşime Allah bol bol rahmet versin. Annesi de aramızda ona da saygılarımı iletiyorum.

Ender Şahin’de kitaplarının gelirini bağışladı…

Dernek üyelerinden eski Emniyet Müdürü Ender Şahin çıkarmış olduğu şiir kitabını gelen davetlilere imzaladı ve kitap satışından elde ettiği geliri Sevgi Mağazasına bağışlayacağını dile getirdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]