SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal’da 23 Nisan etkinliği coşkuyla kutlandı

Yayınlanma:
ABONE OL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 91. Yıldönümü bütün yurtta, KKTC ve dış temsilciliklerimiz de  coşku ve heyecanla kutlandı.

Kartal İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen kutlama programına Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu, Garnizon Komutanı Yüksel Sekmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, Kartal İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu , Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Haydar Oğuz, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Av.Kamer Gök, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Özgür Nas, Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, Başkan Yardımcıları Köksal Kır, Necdet Türküzel, Eğitim camiası ve vatandaşlar katıldı.

Önemli bir konuşma yaptı

16 okula mensup İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerinin katıldığı program bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye  Başkanı Op.Dr.Altınok Öz birlikte tören kıtasını selamladılar.

Ardından resmi geçit yapıldı.Kaymakam Hamurcu, Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz ve Garnizon Komutanı Yüksel Sekmen tören kıtasını selamladılar. Daha sonra Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Gök, “Sayın Kaymakamım,Garnizon Komutanım, Sayın Belediye Başkanım, Sevgili Kartallılar, değerli Meslektaşlarım ve sevgili öğrenciler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına hoş geldiniz der saygılar sunarım.

Bugün; Türk Milletinin Milli birlik ve beraberlik ruhunun her geçen gün güçlenip kuvvetlendiği, milletimizin kenetlendiği ve milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 91.yıl dönümüdür.

Bu büyük Milli bayram çocuklarımızla birlikte milletçe büyük bir istekle ve heyecanla 91 yıldan beri her yıl kutlanmaktadır.

Sevgi gösterisinde bulundular

Demokratik idare şekli olan Cumhuriyetin temelleri 23 Nisan 1920’ de atılmış 1923’te de bu sağlam temeller üzerine inşa edilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk” Bayramınızı kutlar, Sevgiler ve Saygılar sunarım”  dedi.

Anaokulu  minik öğrencilerinin folklor gösterileri coşkuyla alkışlandı. Özellikle Çanakkale savaşlarını temsilen canlandırılması törenleri izleyenlerinin gözlerini yaşarlığı gözlemlendi. Yaklaşık 2 saat devam eden Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören geçişi ile sona erdi bu arada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün çevresini saran öğrenciler Başkan Öz’e sevgi gösterisinde bulundular ve birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]