Korukır: “Altay bizden daha iyi futbol oynadı”

Yayın: 08:03 - 26.04.2011
Güncelleme: 08:03 - 26.04.2011

Kartalspor ‘un Altay ile İzmir’de oynanan ve 0-0 berabere sonuçlanan hayati maçı yorumlayan Kartalspor’un başarılı Teknik Direktörü Engin Korukır,” En önemli kulüplerden bir tanesi Altay ne var ki bizim bulunduğumuz yer hiç iç acıcı değil.

Doksan dakikayı değerlendirdiğimizde Altay bizden daha iyi futbol oynadı.  Daha fazla opartif girişimleri vardı bizde daha kontrollü oynadık. Fakat bizim daha kontrollü oynamamıza rağmen bulduğumuz iki tane üç tane pozisyonumuz var Altay’ın da var. Böyle bir rakipten alınan bir puanın önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü kimi yendiği belli olmayan bir lig’te oynuyoruz.

Bugün Akhisar Belediye spor, şampiyonluğa oynayan bir takımı yendi, biz Akhisar’la yer değiştirdik. Haftaya tekrar biz Mersin’e gidiyoruz bizde Mersin İdman Yurdunu yenersek kimse şaşırmasın. Çünkü artık kimsenin kimseye lütuf ta bulunacağı hafta yok. Onun için burada aldığımız bir puanı çok değerli buluyorum. Ligin sonuna kadar bu çekişme devam edecek diye düşünüyorum. Altay’ı da bugün oynadığı son derece pozitif oyunundan dolayı da tebrik ediyorum”.

FETHİ SATICI.

Exit mobile version