SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Kartalsporlu futbolcular ağız birliği yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Şadi ÇOLAK :”Bu maçı o kadar değerli hissediyoruz”

Bizim ölüm kalım maçımız, Bank Asya’da en zor maçımız. İnşallah Cumartesi günü puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Hedefimiz şuanda bir puan ama üç puan olursa matematiksel olmasa bile arkasından bir galibiyet daha alırsak otomatik olarak bu ligde kalıyoruz.

Personeliyle, malzemecisiyle, masörüyle, yönetimiyle, futbolcu ve teknik ekibiyle hep beraber hepimiz bu maça konsantre olduk. Oynayan ya da oynamayan hiç fark etmez hepimiz birlik beraberlik içerisinde olmak zorundayız, bu Kartalspor’un menfaati içindir.

Bende ikinci yarıdan beri kendimi çok iyi hissediyorum, hocam bana ne kadar şans veriyorsa ben en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum, zaten diğer oyuna girdiğim maçlarda bile bunu yansıttım, ben sadece şans bekliyorum hocam verir vermez, hocamızın bileceği bir şey, ben kendi çalışmamı yapıyorum. Şuanda tek düşüncem Kartalspor nasıl bu lig’de kalır başka da bir düşüncem yok.

 

Kaliteli bir takım olduğumuzu bu maçta bir kez daha göstereceğiz.

Genç oyuncularımızdan Savaş TAGA bu hafta sonu oynayacağımız Mersin İ.Y karşılaşması öncesi görüşlerini aktardı.

Bu hafta deplasmanda şampiyonluğu zorlayan Mersin İ.Y ile zorlu bir maç oynayacağız. Bizde bu sene bu lig’de tutunmak için elimizden geleni yapıyoruz, kaliteli bir kadroya sahibiz. Lig’de bulunduğumuz konum kimseyi yanıltmasın. Ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu bu maçta bir kez daha göstereceğiz.

Bu maçın önemini bildiğimiz için 4 gün önceden Mersin’e gelerek kampa girdik. Burada Teknik heyet, futbolcular ve yönetimimiz bir bütün halinde maça konsantre oluyoruz.

Takımımızın şuan ki moral durumu oldukça üst seviyede, idmanlarımız oldukça çekişmeli ve neşeli geçiyor.

Buraya puan ve puanlar almaya geldik rakibimizin konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Onlar için nasıl bir şampiyonluk maçı ise bizim içinde bir nevi şampiyonluk maçı.

Bu karşılaşmada kim görev alırsa alsın elinden gelenin fazlasını yapacağından eminim. Aynı şekilde bu karşılaşmada Engin hocam bana forma şansı verirse, elimden gelenin en iyisini yaparak hem bana güvenip görev veren hocamı, hem kulübümü, hem de Kartalspor camiasını utandırmayacağımı düşünüyorum.

Son olarak Kartal’a eli boş dönemeyeceğimizi söylemek istiyorum.

Semih KAYA

Bilindiği gibi bu maç bizim için oldukça önemli. Gerek İstanbul’da ki çalışmalarımız olsun, gerekse Mersindeki çalışmalarımız olsun oldukça verimli geçiyor.

Buraya mutlak puan ve puanlar için geldik bunu da başaracak güçte bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Kartalspor’un şuan ki konumunu oynadığımız oyununla alakasız bir durumda olduğunu belirtmek istiyorum.

Kartalspor bu lig’in güçlü takımlarından biridir, bazı karşılaşmalarda elimizde olmayan nedenlerden ötürü puan kayıpları yaşadık ve sıkıntılı bölgeye geriledik.

Ben ve arkadaşlarım bu karşılaşmaya çok iyi motive oluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Kartalspor’un lig’den düşmesine izin vermeyeceğiz. Son maçın bitiş düdüğüne kadar da bu inancımızı yitirmeyeceğiz.

Okan YILDIZ

Bu maçın öneminden dolayı 4 gün önceden Mersin’e kamp yapmaya geldik. Çalışmalarımız gayet olumlu geçiyor, takım içerisinde güzel bir hava ve arkadaşlık var.

Yönetim, teknik heyet, futbolcu, malzemeci, masör ve tüm ekibimizle beraber bu maç için kenetlendik. Biz kaliteli bir ekibiz, bu maçtan puanlarla dönecek güce sahibiz ve buna inanıyoruz.

Bize güvenenleri mahcup etmeden İstanbul’a puanlarla dönerek haftaya oynayacağımız Giresun karşılaşmasına daha rahat ve özgüveni yüksek şekilde çıkmak istiyoruz.

İlgili Haberler

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]

Spor
13 Nisan 2024
Çaykur Rizespor, Yarın Bitexen Antalyaspor ile Karşılaşıyor

Çaykur Rizespor yarın kendi evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi evinde Bitexen Antalyaspor’u ağırlayacak. Çaykur Didi Stadı’ndaki bu önemli mücadele saat 16.00’da başlayacak ve maçın hakemi Emre Kargın olacak. RİZESPOR, ANTALYASPOR KARŞISINDA 3 PUAN PEŞİNDE Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir […]

Spor
08 Nisan 2024
Olaylı Süper Kupa finali sonrası Erden Timur’dan açıklama

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Erden Timur’dan Süper Kupa Değerlendirmesi: “Maçın Bu Şekilde Sonlanmasını Kimse İstemezdi” Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe ile oynanan ve sahadan çekilme ile sonuçlanan Süper Kupa maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Futbol dünyasını sarsan bu karşılaşmanın ardından yapılan değerlendirmede Timur, “Hiç kimsenin böyle bir maç sonucunu arzu etmediğini, normal […]

Spor
06 Nisan 2024
Fernando Santos’tan İlginç İstatistik! Beşiktaş Tarihinin En Kötü Teknik Direktörü

Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos’un istatistikleri şoke etti. Kötü performansı ile Beşiktaş tarihine damga vurdu. Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, kulübün Süper Lig tarihindeki en düşük galibiyet oranına sahip hoca olarak dikkat çekiyor. 1987-88 sezonundan itibaren 3 puanlı sistemin uygulandığı Süper Lig’de, Santos’un %33’lük galibiyet oranı, bu alanda en düşük oran olarak kaydedildi. […]