Kartal Halk Eğitim Merkezi resim sergisi açıldı

Yayın: 09:27 - 18.05.2011
Güncelleme: 09:27 - 18.05.2011

Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2010- 2011 eğitim-öğretim yılında yaygın eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve Sosyal-Kültürel, Mesleki- Beceri kurslarının yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Resim Sergisi Halk Eğitim Merkezi salonunda açıldı. Yağlı boya ile yapılan, renklerin ahenginin tuvale yansıtılarak meydana getirilen sanat eserleri sergisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Kartal Halk Eğitim Merkezi’nin çalışkan ve başarılı Müdürü Serpil Güleçyüz, dönem sergisi ile ilgili şunları söyledi: “ Hobi olarak başladığınız bir şeyler de ileride size ekmek kapısı açabilir.

Bir çok öğrencimizin kişisel sergiye giden ve ekonomisine katkıda bulunacağı şekilde yetişmelerine gururla ve özenle izliyoruz. Bir yıl devam eden süreçte Mayıs ayı Halk Eğitim Merkezleri’nin hasat mevsimidir.

Topladığımız, ürünü aldığımız mevsimdir yıl sonu resim sergimizde öğrencilerimizin el emeği, göz nurunu sanata dönüşmüş halidir. Öğrencilerimiz gönül güzelliklerini katarak olağan üstü bir sergi hazırladılar. Öğrencilerimi kutluyorum”.

Bu arada serginin açılışında gerçekleştirilen Folklor gösterileri resim sergisine ayrı bir renk ve güzellik kattı.

DANS GÖSTERİSİ SUNULACAK

Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serpil Güleçyüz 26.05.2011 tarihinde Atalar Kültür Merkezi, 26.05.201 tarihinde Bülent Ecevit Kültür Merkezi Genel Sergi Açılışının yapılacağını, ayrıca 05.06.2011 tarihinde de Bostancı Gösteri Merkezi Salonunda Kafkas Halk Dansları Gösterisinin yapılacağını da hatırlattı.

FETHİ SATICI

 

Exit mobile version