SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kumral severlerden, Başkan Öz’e tepki!..

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Sokak İnisiyatifi Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Hasan Kumral’ın CHP’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olması hasebiyle görevinden istifa ettikten sonra tekrar aynı görevine iade edilmemesi Kartal Sokak İnisiyatifini harekete geçirdi.

Bu gelişmeler üzerine bir yazılı bildiri yayınlayan ve ilgili bildiriyi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri’nde dağıtan Kartal Sokak İnsiyatafi mensupları kaleme aldıkları bildiride “ Kartal Sokak İnsiyatifi” olarak bundan sonra Kartalımızda yapılan her türlü HAKSIZLIĞI deşifre ediyoruz ve HAYIR diyoruz” denildi.

İşte o düşündürücü ve dikkat çekici bildiri

“Ülkemizin karanlıktan aydınlığa geçiş süreci olan bu onurlu ve önemli dönemde sahip çıkmamız gereken değerlerimiz ve ilkelerimiz olduğunun bilincindeyiz Eğer toplum olarak genelde ülkemizin yerelde Kartal’ımızın değerlerine sahip çıkmaz isek yok olmaya mahkumuzdur. Kartal Sokak İnisiyatifi olarak Kartalımızdaki tüm yerel yöneticilerimizi değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Hangi nedenler ile Kartalın değerlerinden biri olan Hasan Kumral’ın görevine geri getirilmediğini merak ediyoruz. Kartal’da çalınmadık kapı bırakmayan, tüm Kartallıları görev süresince adaletli ve eşit bir şekilde kucaklayan, haklı ve halkının yanında olan doğru, dürüst ve insanca yaşamı savunan, ilkeli ve tutarlı davranışları ile halkına örnek olan çalışkan başkan yardımcısının pasifize edilmesine anlam veremiyoruz.

Suçu dürüst olması mıdır?

Suçu insanı sevmesi midir?

Suçu demokrat veya alevi olması mıdır?

Suçu CHP’den aday adayı olması mıdır?

“ Halkın onaylamayacağı hiçbir projeye geçit vermeyeceğim” diyen Belediye Başkanı’na soruyoruz bu KIYIM Neden?

Halkın hizmet için seçtiği Meclis Üyelerine soruyoruz bu SESSİZLİK Neden?

Kendi partisinden aday adayı olan CHP’ye soruyoruz bu DUYASIZLIK  Neden?

“Kartal Sokak İnsiyatifi” olarak bundan sonra Kartalımızda yapılan her türlü HAKSIZLIĞI deşifre ediyoruz ve HAYIR diyoruz.    (Kartal Sokak İnsiyatifi )

Haber: Fethi SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]