Kumral severlerden, Başkan Öz’e tepki!..

Yayın: 16:15 - 20.05.2011
Güncelleme: 16:15 - 20.05.2011

Kartal Sokak İnisiyatifi Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Hasan Kumral’ın CHP’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olması hasebiyle görevinden istifa ettikten sonra tekrar aynı görevine iade edilmemesi Kartal Sokak İnisiyatifini harekete geçirdi.

Bu gelişmeler üzerine bir yazılı bildiri yayınlayan ve ilgili bildiriyi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri’nde dağıtan Kartal Sokak İnsiyatafi mensupları kaleme aldıkları bildiride “ Kartal Sokak İnsiyatifi” olarak bundan sonra Kartalımızda yapılan her türlü HAKSIZLIĞI deşifre ediyoruz ve HAYIR diyoruz” denildi.

İşte o düşündürücü ve dikkat çekici bildiri

“Ülkemizin karanlıktan aydınlığa geçiş süreci olan bu onurlu ve önemli dönemde sahip çıkmamız gereken değerlerimiz ve ilkelerimiz olduğunun bilincindeyiz Eğer toplum olarak genelde ülkemizin yerelde Kartal’ımızın değerlerine sahip çıkmaz isek yok olmaya mahkumuzdur. Kartal Sokak İnisiyatifi olarak Kartalımızdaki tüm yerel yöneticilerimizi değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Hangi nedenler ile Kartalın değerlerinden biri olan Hasan Kumral’ın görevine geri getirilmediğini merak ediyoruz. Kartal’da çalınmadık kapı bırakmayan, tüm Kartallıları görev süresince adaletli ve eşit bir şekilde kucaklayan, haklı ve halkının yanında olan doğru, dürüst ve insanca yaşamı savunan, ilkeli ve tutarlı davranışları ile halkına örnek olan çalışkan başkan yardımcısının pasifize edilmesine anlam veremiyoruz.

Suçu dürüst olması mıdır?

Suçu insanı sevmesi midir?

Suçu demokrat veya alevi olması mıdır?

Suçu CHP’den aday adayı olması mıdır?

“ Halkın onaylamayacağı hiçbir projeye geçit vermeyeceğim” diyen Belediye Başkanı’na soruyoruz bu KIYIM Neden?

Halkın hizmet için seçtiği Meclis Üyelerine soruyoruz bu SESSİZLİK Neden?

Kendi partisinden aday adayı olan CHP’ye soruyoruz bu DUYASIZLIK  Neden?

“Kartal Sokak İnsiyatifi” olarak bundan sonra Kartalımızda yapılan her türlü HAKSIZLIĞI deşifre ediyoruz ve HAYIR diyoruz.    (Kartal Sokak İnsiyatifi )

Haber: Fethi SATICI

Exit mobile version