Zabıta ‘pamuk şekeri ve pilav’ imalathanesine baskın yaptı

Yayın: 10:07 - 24.05.2011
Güncelleme: 10:07 - 24.05.2011

Pendik Çamçeşme Mahallesi’nde pamuk şekeri ve pilav imalathanesine denetim yapan Pendik Zabıta ekipleri, gördükleri manzara karşısında şok geçirdi.

Aldıkları bir ihbarı değerlendiren Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Çamçeşme Mahallesi’nde uygunsuz şekilde “pamuk şekeri ve pilav” üretilen bir imalathaneye şok baskın düzenledi. Baskın sırasında inanılmaz görüntülerle karşılaşan ekipler, işçilerin ihtiyaçlarını karşıladıkları lavabonun hemen bitişiğinde imalatın yapıldığı, imalathanenin barınma yeri olarak kullanıldığı ve hiçbir hijyen koşuluna dikkat edilmeden faaliyet yapıldığı görüldü.

Toplum sağlığını koruma açısından imalathane, Zabıta Ekipleri tarafından mühürlenerek faaliyetten men edildi. Konuyla ilgili olarak Pendik Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bu gibi işyerleri ile karşılaşıldığında vatandaşlarımızın Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün 0216 585 11 22 no’lu telefonuna ihbarda bulunmaları istenerek, vatandaşların sağlığı ile oynayan benzeri işyerlerine denetimlerin tüm hızıyla sürdürüleceği belirtildi.

 

Exit mobile version