SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bağış, Kılıçtaroğlu’nu anlattı gülme krizi yaşandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığınca Emex otelde düzenlenen yemekli programa Kartal’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları, amatör spor kulüp başkanları, kanaat önderleri ve partililer katıldı.

        Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve Milletvekili Mehmet Sekmen kısa birer selamlama konuşması yaptılar, ardından Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yaptığı konuşmada, AK Parti’nin milletin vicdanında kurulduğunu ve milletten başka kimseden talimat almadığını söyledi.

        Ülkede yapay korkulara girmek isteyenlere de müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, şunları söyledi:

        ”Sıkıştıkları yerde ‘Bunların gizli gündemi var’ diyorlar. Sorarım onlara, dokuz yıldır iktidardayız. Dokuz yıldır hala bizim gizli bir gündemimiz kaldıysa herhalde dünyanın en iyi saklanan sırrıdır bu. Dokuz yıldır bizi bizzat fiiliyatta, iktidarda bu ülkeyi yönetirken gördünüz. Bir Allah’ın kulu, ‘Benim hayat tarzıma karıştılar’ diyebilir mi? Kimsenin kılık kıyafetine biz laf ettik mi? Kimsenin yediğine, içtiğine biz laf ettik mi? Kimsenin nerelerde kimle dolaştığına biz laf ettik mi? Bu ülkede hala yapay korkular yaymaya çalışan, insanları ürkütmeye çalışan bir ana muhalefet zihniyeti var.

 

        ‘Değişim, değişim’ dediler, değişe değişe bir statükocu gitti, bir statükocu geldi. Hindistan’ın Gandi’sine özenen bir ‘Çakma Gandi’ geldi CHP’nin başına. Ecevit’in otuz, kırk yıl önceki kasket şapkasını giymekle halkçı olacağını zannetti. Ama partisini Cumhuriyet Halk Partisinden Cumhuriyet Çark Partisi‘ne dönüştürdü. Bir gün diyor ki ‘genel af’, ertesi gün ‘vazgeçtim’. Bir gün ‘baş örtüsüne özgürlük’ diyor, ertesi gün ‘vazgeçtim‘ diyor. Hakkari’de gidiyor ‘özerklik’ diyor, başka bir gün ‘AB özerklik şartlarından bahsetmiştim‘ diyor.

‘AB’nin özerklik şartı’ diye bir şey yok. Avrupa Konseyinin var. Türkiye bunu yirmi yıl yıl evvel imzalamış, imzalarken de otuz altı maddenin otuz birine şerh koymuş. Tek şerh koyan da biz değiliz, Fransa’da şerh koymuş. Bir sürü ülke şerh koymuş. Bilmiyor, öğrenmeye de niyeti yok. Yürüyen merdiveni bile ters tarafından çıkmaya çalışan bir arkadaş. Kukla gibi.”

”O DANIŞMAN 12 EYLÜL’DE YANINDA OLSAYDI BELKİ SANA OY KULLANMAYI DA ÖĞRETİRDİ”

        Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP Genel Başkanı  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ na yönelik eleştirilerini şöyle sürdürdü:

            Kılıçdaroğlu’nun ”Biz iktidara gelelim, bu sözlerimizi tutmazsak dört ay içerisinde bırakırız” dediğini kaydeden Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ”Allah aşkına çocuk mu kandırıyorsun ya. Bakın biz 2002’de ne dedik ‘İktidara geldiğimizde bizden üç yıl bir şey beklemeyin’ dedik. Çünkü bu ülkenin sorunları kolay kolay çözülmez. Ama yıl sonra da milletin önüne dediklerimizi teker teker koymaya başladık. Dün demiş ‘Sallıyorum, düşüyor’. Doğru, sallıyor, palavra sallıyor. Hem de iyi sallıyor. Ama düşen kendi maskesi ve partisinin oy oranları” dedi.

        Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, parti olarak Türkiye’nin bütün çilelerini tarihe gömmenin, Türkiye’nin kendi vatandaşlarına duyduğu mahcubiyeti telafi etmenin çabası içinde olduklarını ifade ederek, ”Bu ülkede tek bir vatandaşımızın bile huzursuz yattığı gece, bizim huzurlu, rahat yatamayacağımız bir gecedir” diye konuştu.

        12 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ”İki muhalefet partimiz de kendi teşkilatlarında adam yokmuş gibi koşa koşa Silivri’ye gidip buldukları isimleri listelerine doldurdular. Son dönemde BDP’ nin akıl hocalığını yapan terör örgütünün Silivri bağlantıları, Kandil bağlantıları da ortaya çıktı. Onun için aynı 12 Eylül referandumu öncesi Meclis’te olduğu gibi bugün onları kol kola görüyoruz.

Bakın Hakkari’de Kılıçdaroğlu miting yapıyor, BDP’ li belediyenin araçları köylerden insan taşıyor, ama CHP’nin ödediği bedel ne? Mitingde tek bir Türk bayrağı yok. Allah bunların eline fırsat vermesin. Allah bu ülkeyi zulümlerden korusun” dedi.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]