SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İDO’dan Bayram Tarifesi

Yayınlanma:
ABONE OL

İDO, 18 Eylül itibariyle “Ramazan Bayram Tarifesi”ne geçiyor. Ramazan Bayramı ve okulların açılış tarihleri dikkate alınarak düzenlenen seferler, 18 Eylül -23 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.
İDO’dan yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı ve okulların açılması dolayısıyla artan yolcu talebini dikkate alarak, feribot ve deniz otobüsü hatlarında Bayram Tarifesi’ne geçileceği bildirildi. Açıklamada, en hareketli hatlar olan Pendik-Yalova, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında deniz otobüsü ve hızlı feribot sefer sayılarının, 18 Eylül-23 Eylül tarihleri arasında karşılıklı olarak 324 sefere çıkarılacağı ifade edildi.
Bayram Tarifesi ile mevcut sefer saatlerine ek olarak;
18 Eylül Cuma günü, Yenikapı-Bandırma-Yenikapı hattında 08.30, 15.30,18.00,(denizotobüsü) ve 21.15, Bandırma-Yenikapı hattına ise 12.30, 18.30 ve 23.45 seferleri ekleniyor.
19 Eylül Cumartesi günü, Yenikapı- Bandırma seferlerine 08.30, 10.30, 15.30, 17.00 Bandırma-Yenikapı seferlerine 07.30, 12.30, 14.00 ve 18.30 seferleri ekleniyor.
20-21 Eylül günleri mevcut tarife 17.30 deniz otobüsü seferi ile güçlendirilirken, 22-23 Eylül günlerinde, Yenikapı- Bandırma hattına 15.30, Bandırma-Yenikapı dönüşüne ise 15.30 ile 18.30 seferi ekleniyor. Ayrıca Pendik – Yalova hattı seferleri 07:00 de başlayıp 22:45’te son buluyor.
Ramazan bayramının gelişi ve okulların açılması nedeniyle ana geçiş güzergahlarında yaşanabilecek yoğunluğa dikkat çeken İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy ise rezervasyonların son dakikaya bırakılmaması yönünde çağrı yaparak, yolcularını erken rezervasyon yaptırmaları konusunda uyarıyor. Bilet alımlarında alternatif güzergahların da değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Paksoy, İDO’nun pratik ve hızlı altyapısı ile kolaylık sağlayan web sitesine satın alma işlemlerinde daha sık başvurulmasını öneriyor.

İlgili Haberler

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]