HAS Parti Kartal Cumhuriyet mahallesi esnafını ziyaret etti.

Yayın: 10:07 - 30.05.2011
Güncelleme: 10:07 - 30.05.2011

Seçimlere yaklaşırken esnaf ziyaretlerinin siyasi partiler tarafından daha önemsendiği görülmektedir. Esnaf gezilerine hız veren partiler, Milletvekili adaylarını esnafla buluşturuyorlar.

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) 1. Bölge Milletvekili adaylarından Sıtkı ABDULLAHOĞLU ve Kartal has Parti İlçe Yönetimi 25  Mayıs 2011 Çarşamba günü Kartal Cumhuriyet mahallesi Esnafını topluca ziyaret etti.

Partinin program ve söylevlerini içeren broşürler dağıtıldı. Bu ziyarette kendini tanıdan milletvekili adayı halkın sorularına da cevap verdi. Esnafın vergi ve iş yokluğu konusunda uzun uzun yakınmalarını dinleyerek, Has Partinin bunları çözecek yeni bir muhteva ile halkın karşısına çıktığını ve Has Parti kadrolarının bu sorunları çözecek yetişmiş insanlardan oluştuğunu anlattı. Vatandaşların yoğun ilgi ve alaka gösterdiği bu ziyaretlerde, bazı vatandaşların özel durumlarını anlatarak bu konuda milletvekili adayından yardım istediklerini sorunun çözümü için milletvekili adayının kendilerine yardımcı olmasını beklediklerini söylemeleri dikkat çekti. Has Parti Milletvekili adayının halkın bu yakın ilgisinden dolayı son derece memnun olduklarını ifade ederek, kendilerine yardımcı olan Kartal İlçe yönetimine teşekkür etti. Bilhassa  Genel başkanımız Numan KURTULMUŞ’un herkes tarafından sevilmesi ve takdir edilmesi Bizleri son derece sevindirmektedir diyen millet vekili adayı Sıtkı ABDULLAHOĞLU seçimde bunun sonuçlarını görmek ayrıca bizi sevindirecektir diye temennide bulundu. Has parti Kartal İlçe Başkanı Şükrü KONTUK ‘da halkın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade ederek. Bizin partimizin toplumun her kesiminden destek gördüğünü ve toplum tarafından izlendiğini görmek bizi mutlu etmektedir. Dedi.

Exit mobile version