Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri yüzmede kıyasıya yarıştı

Yayın: 14:28 - 02.06.2011
Güncelleme: 14:28 - 02.06.2011

Ahmet Şimşek İlköğretim ve lise okul yüzme takımı ile okul yüzme kulübü öğrencileri arasında gerçekleşen yüzme yarışması Özel Ahmet Şimşek Koleji Spor Salonunda yapıldı.

Kıyasıya gerçekleşen bu mücadeleye Okul Kurucusu Ahmet Şimşek Kurucu Temsilcisi ve Sanat Yönetmeni Yasemin Kumral Şimşek, Okul Koordinatörleri Altay Şimşek, Tuncay Şimşek, Spor Okulu Yüzme Koordinatörü Burak Sezgin, Yardımcı Antrenör Kübra Çelik, Merve Günaydın, Ali Rıza Varol, Okul Aile Birliği ve veliler katıldı.

Yüzme Şenliği etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Okul Kurucusu Ahmet Şimşek: “Biz çocuklarımıza özel bir önem veriyoruz.Onlar, ülkemizin geleceğinin oluşmasında, her çocuğun ileride başarılı ve mutlu bir birey olabilmesi için tüm imkanları tesis etmiş durumdayız.. Gerek kaliteli eğitim kadromuz gerek sosyal ve kültürel etkinliklerimiz, her çocuk için sahip olabilecekleri bir şanstır.

Ahmet Şimşek Koleji olarak eğitim- öğretim kalitesinden taviz vermeden en üst düzeyde, en geniş imkanlarla hizmet üretirken bunu hiçbir özel okulla mukayese edilmeyecek ölçüde ekonomik fiyatlarla gerçekleştirdik. On altı tane ücretsiz kulüp kurduk, her sene başarılı öğrencilerimizi Amerika’ya Dil Okulu’na gönderiyoruz.Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın bu imkanlardan faydalanmasıdır” dedi.

Haber-Foto: Nuran Enül

 

Exit mobile version