SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kılıç, Erzurum’lu İstanbul adaylarını buluşturdu

Yayınlanma:
ABONE OL

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi Erzurum’lu işadamı Bekir Kılıç, Erzurum’lu İstanbul milletvekili adaylarına destek olmak ve motivasyonunu artırmak amacıyla hemşerileriyle Titanic Otel’de kahvaltıda buluşturdu.

Pazar sabahı kahvaltılı gerçekleşen buluşmada, Erzurum’lu iş adamları, vakıf ve dernek temsilcileri, çeşitli kurumlarda görev yapan bürokratların katıldığı yaklaşık 400 kişilik bir davetli bir araya geldi.

 

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarından İdris Güllüce, Muhammet Bilal Macit, Mihrimah Belma Satır, Muhammet Çetin, halen milletvekili olan Mehmet Sekmen katıldılar.

 

Davetlileri bizzat kendisi karşıladı

Davet ettiği hemşerilerini salon girişinde hoş geldiniz diyerek karşılayan Kılıç, Erzurum adına birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Vekillerimizin Erzurum’a katkı sağlamasına destek vermeliyiz

Erzurum’lu milletvekili adaylarını hemşehrileriyle kahvaltıda buluşturan işadamı Bekir Kılıç davetlilere hitaben yaptığı konuşmasında;  

“Değerli arkadaşlar bugünkü buluşmamızı kısaca anlatmaya kalkarsak şunların ön plana çıktığını görüyoruz birincisi ekonomi, ikincisi aynı şehirden oluşumuz, üçüncüsü de günümüzün güncel konusu siyaset.

 

Günümüzde, ekonomi adına mücadele ön plandadır…

Ekonomik anlamda bugün hepinizin çok büyük uğraş verdiğini ben bizzat yaşıyorum görüyorum. Günümüzde ülkeler arasındaki mücadele savaş, topla tüfekle yapılmıyor.

Ülkeler arasındaki coğrafyaları geniş tutmak için savaşlara kalkışılmıyor. Herkesin artık bütün çabası ekonomi adına. Bundan yarım yüzyıl önce İzmir İktisat Kongresinde bütün herkesin çok yakından duyduğu Kazım Karabekir Paşa’nın bizzat yönettiği toplantıda, “Atatürk, ekonomi adına yapılacak mücadeleler yapılmadıkça Kurtuluş savaşı bitmiş sayılmamaktadır” diyor.

Aradan uzun yıllar geçiyor işte bu gün görüyorsunuz bütün savaşların tamamı ekonomik kaynaklı.

 

Erzurum’a ekonomik katkı sağlamak önemli

Orada bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür. Gitmesek te, görmesek te o köy bizim köyümüzdür, Güzel Erzurum güzelliklerini anlatarak sizin duygularınıza hitap edecek bam teline basacak Erzurum adına güzel şeyler söylenebilir.

Ben Mithat Paşa gibi gidemediğimiz yer dolayısıyla Erzurum’a gitmesek gelmesek de demek istemiyorum. Zannediyorum ki çok fazla katkıda bulunmuş olmayız.

Vekillerimizi motive etmeliyiz…

Bizler Erzurum’un ekonomisine katkıda bulunmalı, Erzurum adına ekonomi adına halkımız adına büyük uğraşlar verecek Büyük Millet Meclisine girecek hemşehrilerimizi de motive etmeli, onlara destek vermeli ve onların Erzurum’a güzel şeyler yapmalarına katkıda bulunmamız, her şeyden daha önemli ve  daha esastır, diye düşünüyorum” dedi.

 

Taşyürek, 1. Bölge en büyük seçim bölgesi

 

Ak Parti 1 . Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Öncelikle bu güzel sofrayı tertip eden bizim bir raya gelmemizi sağlayan kıymetli işadamlarımız teşekkür ediyorum.

Değerli hemşehrilerim bu güzel Pazar sabahında elbette ki sizlere birtakım siyasi değerlendirmelerle haddimizi aşarak siyasi sunumlar yapmamız söz konusu değil. Sizler zaten hayat tecrübenizden siyasi tecrübenizden mensubu olduğunuz milletten bulunduğumuz kentte aldığımız donanımlar ve birikimlerle bu milletimiz için gereken en güzel değerlendirmeleri yapacak noktada olduğunuzu Erzurum’un bir evladı olarak tüm kalbimle inanıyorum.

Bana emanet edilen İstanbul 1. Bölge hakkında bildiğim şeyleri kısaca arz etmek isterim. Bildiğiniz gibi Türkiye’de seçim bölgeleri var. Bu seçim bölgelerinin en büyüğü İstanbul 1. bölgedir. 12 Haziranda yapılacak olan seçimlerde inşallah 30 tane milletvekili çıkacak. Türkiye’de bu ölçüde başka bir bölge yok.

Bu yüzden milletvekili arkadaşlarımız için bu bölge seçim bölgesi olarak önemli. İkinci olarakta bildiğiniz gibi bu bölgemizin 1. sırasında öncelikle yaptığı hizmetlerle hatta Erzurum’a yaptığı çok güzel hizmetlerle, Türkiye’ ye yaptığı güzel hizmetlerle bunun yanı sıra dünya da ortaya koyduğu cesur yüreklilikle ve bütün mağdurların mağrurların gönlünde taht kuran Recep Tayip Erdoğan 1. sıradan aday olması bizim için önemli ve anlamlıdır” dedi.

Haber: Kenan Gülerci

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]