SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bağış, yerel basının mutfağına girdi!…

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı, Devlet Bakanı ve AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış, ilk kez bir yerel gazeteyi ziyaret ettiğini söyleyerek  Flashaber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Beraberinde Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve yeğeni, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan’la birlikte  Flashaber Gazetesi’nin  bağlı bulunduğu Yıldız Medya Grubu’nun Ümraniye’deki merkezini ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız’la bir süre görüş alış verişinde bulunan Bakan Egemen Bağış, yerel basın sektörüne kalite ve çeki, düzen getirilmesi noktasında önemli açıklamalarda bulundu. 

  

EGEMEN BAĞIŞ; SİZİ İLGİ VE BEĞENİ İLE TAKİP EDİYORUM

 Flashaber ve bağlı bulunduğu yayın grubunun, dergileri, internet haber siteleri ve diğer ilçelere özgü yerel gazeteleri ile ciddi işlere imza atmasını yakından takip ettiğini ifade eden Bakan Bağış, uzun bir süre kaldığı gazetenin tesislerini inceledi ve çalışanlardan bilgiler aldı. Yerel basına önem verdiklerini söyleyen Bakan Egemen Bağış, “Yerel basınla ilgili olarak ayrı birimi olan tek kurumuz” dedi. 

   

YILDIZ; YEREL BASINA DÜZENLEME İSTİYORUZ

Bakan Bağış ve beraberindekilere yayın grubunun bünyesindeki yayınlar ve çalışma şekli hakkında bilgiler veren İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız, sektöre çeki, düzen ve kalite gelmesi için ilgili yasal düzenlemelerin bir an evvel yapılması gerektiğini ifade etti. Bakan Bağış’tan yeni dönemde yerel basını hedefleyen bir yasal düzenleme yapmalarını isteyen Yıldız, “Yerel basın söktörü, bir dilekçe verip gazete çıkaranlardan kurtulmalı. Bu noktada; gazetelerin adresi, sermayesi, çalışanının SSK’sı ve vergi durumları denetlenmeli. Yayınların düzenliliği kontrol altında tutulmalı” dedi.

   

YEREL BASINA KALİTE GELMELİ

Ancak bu şekilde yerel basına rekabet ve kalite getirileceğini kaydeden Yıldız, “Yerel basın sektörünü düzenleyen yasal düzenleme getirilmedikçe, hepimiz çeşitli sıkıntılar yaşamaya devam ederiz. Gerçek manada bu işi yapanlarla, başka amaçlar uğruna gazeteciliğe soyunanlar birbirinden ayırt edilmeli. Bu da iktidarın yasal düzenlemesiyle olur. Aksi taktirde yerel basın sektörümüz Avrupa’da geldiği gibi Türkiye’de bir yere varamaz” dedi.

   

BAĞIŞ, ÇALIŞMALARIMIZ  HAKKINDA BİLGİLER ALDI

Yine grubuna bağlı olarak yayın hayatına yeni bir başlangıç yapan, akpartihaber.com.tr adlı internet haber sitesinin açılışını Başbakan Erdoğan’la yaptığı telefon konuşması ile gerçekleştiren Bakan Egemen Bağış, “Her yönü ile canlı bir yayın grubusunuz. Sizleri tebrik ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Gazetemizin Haber Merkezi’nde, teknik masa ve haber mutfağının çalışmaları hakkında bilgiler de alan Bakan Bağış, ayaküstü yazar ve muhabirlerle sohbet etti. 

 

BAŞKAN CAN VE CELAL ERDOĞAN’DAN FLASHABER’E ÖVGÜLER

Belediye Başkanı Hasan Can da,  Flashaber ve bağlı bulunduğu yayın grubuna övgüler yağdıran konuşmasında; “Bölgemizin, en seçkin ve de en kaliteli yayınısınız. Sizin gibi yayınlarımız elbette var. Ama Flashaber hakikaten bunların başında geliyor. Sizleri tebrik ediyorum. Çizginizi ve kalitenizi böyle sürdürmenizi diliyorum” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan da, “Hakikaten Flashaber’in apayrı bir yeri var. Gerek kamuoyunda gerekse de halk arasında Flashaber’in değeri ve yeri çok farklı. Bunu sizler sağladınız. Bu gazete artık kamuoyuna mal olmuştur” dedi. 

Gazetenin çıkışında bol bol fotoğraf çektiren Bakan Bağış ve beraberindekiler, sokakta vatandaşların ilgisi ile karşılaştılar. Vatandaşların çeşitli konulardaki isteklerini de dinleyen Bağış, “Tüm sorunları çözmemiz için yeni dönemde daha güçlü olmamız gerekiyor. Onun için de hepinizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

   

BAŞBAKAN’IN OĞLU BİLAL ERDOĞAN FLASHABER’DE: Egemen Bağış’ın ziyaretinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da yer aldı.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un algıyla yönetilmeye çalışıldığını belirten Murat Kurum, “Onların umurunda olan balya balya paralar. Öbür tarafı dizayn etmek için, finans bulmak için çalışıyor. Televizyonlara çıkamıyorlar. Bu soruyu sormamaları kaydıyla çıkıyorlar. Çıkın anlatın insanımız aydınlansın. Çok çelişkili açıklamalar yapıyor.” dedi. Murat Kurum, […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]