SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Emre Aydın konseri M1 Merkez Kartal’da

Yayınlanma:
ABONE OL

26 Haziran Açık Hava Festivali’nde pop müziğin zirve isimleri; Işın Karaca, Keremcem, Emre Aydın, Murat Boz, Mustafa Ceceli ve Murat Dalkılıç, 6 Alışveriş Merkezinde aynı anda sahne alacaklar.

 

Türkiye’de ilk kez 6 alişveriş merkezi tek yürek olacak!

 

26 haziran’da metro group asset management’in yönetiminde olan alişveriş merkezlerinde düzenlenecek,

Açık hava festivali’nde İstanbul, Adana, Konya ve İzmit’te 6 farkli alişveriş merkezi canli yayinla birbirine bağlanacak! 

 

Metro Group Asset Management Dünya’nın önde gelen Alışveriş Merkezi yönetim şirketlerinden biri olarak, Türkiye’de bir ilk olacak özel bir organizasyona imza atıyor. 26 Haziran’da düzenlenecek olan Açık Hava Festivali’nde Meydan Ümraniye, Meydan Merter, M1 Merkez Kartal, M1 Merkez Adana, M1 Merkez Konya ve Real İzmit Alışveriş Merkezleri Türkiye’de ilk defa aynı anda canlı yayınla birbirine bağlanarak benzersiz bir müzik ziyafetine ev sahipliği yapacak. Üstelik, etkinlik bu olağanüstü şovu izlemek isteyen herkese açık ve tamamen ücretsiz.

 

Alışveriş Merkezlerinde tüm gün sürecek olan eğlenceli aktiviteler, saat 21:00’de başlayacak olan özel konserle devam edecek. Konserlerin en büyük sürprizi ise, aynı anda diğer beş Alışveriş Merkezine de bağlanılarak her sanatçının hit parçalarının dinleyicilere dev ekranlardan canlı olarak yansıtılacak olması. Yani, canlı olarak izleyeceğiniz muhteşem bir konsere ek olarak, birbirinden değerli beş sanatçının konserlerini de yine canlı olarak izleme şansınız olacak.

26 Haziran Açık Hava Festivali’nde pop müziğin zirve isimleri; Işın Karaca, Keremcem, Emre Aydın, Murat Boz, Mustafa Ceceli ve Murat Dalkılıç, 6 Alışveriş Merkezinde aynı anda sahne alacaklar.

Sanatçıların 26 Haziran gecesi sahne alacakları AVM’ler ise şöyle:

Işın Karaca – Meydan Ümraniye

Murat Boz – M1 Merkez Adana

Emre Aydın – M1 Merkez Kartal

Mustafa Ceceli – M1 Merkez Konya

Murat Dalkılıç – Real İzmit

Keremcem – Meydan Merter

Tüm Gün SINIRSIZ Eğlence

 

26 Haziran’da, bu özel 6 AVM’de aynı anda başlayacak olan Açık Hava Festivali kapsamında sürpriz sahne şovları ve gösterilerle birlikte perküsyon şov, karaoke şov gibi çeşitli etkinlikler gün boyu sürecek ve katılımlar yine tamamen ücretsiz olacak. Üstelik, 26 Haziran günü saat başı en çok alışveriş yapan Alışveriş Merkezi ziyarteçileri sürpriz hediyeler kazanırken; günün en çok alışverişini yapan AVM ziyaretçisi ise harika bir Samsung 32’’ LCD TV’nin sahibi olacak!

2010’DAKİ KONSER BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Metro Group Alışveriş Merkezleri arasında düzenlenen ve canlı yayınla Almanya ve Türkiye’de bulunan iki Alışveriş Merkezinin biribirine bağlandığı benzer bir etkinlik, geçtiğimiz yıl 26 Haziran’da, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilmişti.

İstanbul Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezinde ve kardeş şehir Duisburg’da yer alan Mercator Center Alışveriş Merkezinde aynı anda düzenlenen konserlerde İstanbul’da dünyaca ünlü Alman grup Alphaville sahne alırken; Türk vatandaşların yoğunlukta olduğu Duisburg’da ise Ferhat Göçer sahne aldı. Gurbetçilerimizin konserin bir bölümünde İstanbul’a bağlanarak Alphaville konserini izlediği etkinlikte, İstanbullular da Almanya’daki Ferhat Göçer konserinin özel bir bölümünü canlı olarak izleme şansına sahip oldular.

Bu özel konser, büyük bir izleyici katılımı alarak gerek Alman gerekse Türk basınında büyük ilgi gördü.

METRO Group Asset Management hakkında bilgi

 

METRO Group Asset Management, grubun emlak yönetim şirketidir. METRO Group 700 perakende lokasyonuyla, dünyanın en uluslararası toptan ve perakende portföyüne sahiptir. 2010’da 698 milyon Euro’luk bir EBİT sağlamıştır. METRO Group Asset Management, Avrupa ve Asya’da 30 ülkenin emlak portföyünün aktif yönetiminden ve Almanya, Polonya ve Türkiye’de perakende gayrimenkullerinin geliştirilmesi ve inşası ile 70 merkez lokasyonunun yönetiminden sorumludur.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]