Ahmet Şimşek Koleji öğrencilerinin karne sevinci

Yayın: 09:23 - 18.06.2011
Güncelleme: 09:23 - 18.06.2011

Okulu bitirmenin sevincini yaşayan Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri düzenlenen törende karnelerini almanın heyecanını yaşadılar.

Coşkuyla geçen törene Okul Kurucusu Ahmet Şimşek, Kurucu Temsilcisi ve Sanat Yönetmeni Yasemin Kumral Şimşek, Okul Koordinatörleri Altay Şimşek, Tuncay Şimşek, Yüzme Koordinatörü Nilay Şimşek, İngilizce Koordinatörü Jerome Charles Bush, Lise Müdürü Sadık Tanyeri Akkuş, İlköğretim Müdürü Ersin Öktem, Okul Aile Birliği, yönetici, veli ve öğretmenler katıldı.

Şimşek: “Sizlerle övünüyorum”


2010- 2011 yılı eğitiminin son bulduğu belirten Okul Kurucusu Ahmet Şimşek yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sevgili öğrencilerim bütün yıl çalışarak, didinerek, alın teri dökerek soğuk sıcak demeden çalışarak  bu eğitim ve öğretimimizde devam ettiniz. İnanınki sizin bu tavrınızdan dolayı sizleri takdir ettim ve sizlerle övünüyorum. Aldığınız terbiye ile ileride başarılı bir birey olacak, yurdu daha da ileriye taşıyan Atatürk gençliği olacaksınız. Önünüzde bir  tatil var ve bu tatili doya doya yaşamanızı diliyorum” dedi.

Öğrencilere gelecek için iyi temennilerde bulunan Kurucu Temsilcisi ve Sanat Yönetmeni Yasemin Kumral Şimşek, öğrencilere özellikle ellerinde tutmuş oldukları karnelerinin onların alın terinin, emeğinin sonucunda oluşan birikimlerin neticesi olduğunu belirtti. Şimşek: “ Tüm bunların farkındayız ve hepinizi kutluyorum. Üstelik bütün bu çalışmaların sizler için o kadar yararlı olacak ki inan ki buradaki öğrenciler, gittikleri her yerde burada harcadıkları zaman ve emek dünyada harcayacakları emekten daha güzel olduğunu görecekler” dedi. Şimşek ayrıca tüm yıl boyunca öğrencilere destek olan öğretmenleri teşekkür etmeyi de unutmadı.

Törende konuşan Lise Müdürü Sadık Tanyeri Akkuş, eğitim öğretim döneminin son bulmasıyla gelecek yıl devam edecek olan öğrencilere öneri ve açıklamalarda bulundu. Bütün öğrencilere başarılar dileyerek aileleri tebrik etti.

Tören sonunda lise ve ilkokul öğrencilerine çikolata dağıtıldı. Karnelerini alan öğrenciler aileleri ve öğretmenleriyle fotoğraf çekildiler.

Haber- Foto: Nuran Enül

 

 

 

 

 

Exit mobile version