SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MHP, Kartal’da seçimlerden başarıyla çıkmıştır

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin ÖZÜPEK partisinin Kartal ölçeğinde başarılı olduğunu belirttiği seçim değerlendirmesinde; 

  “12 Haziran Genel seçimleri sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçemizin en başarılı partilerinden biridir.

   İlk önce, seçim sürecince, işinden, evinden, okulundan feragat ederek bizlere gece gündüz destek veren, ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız,  seçim günü sandık başında görev alarak hassasiyetlerini gösteren, hatta hasta yatağında kalben bizi desteklemiş tüm ülküdaşlarımız ile Kartal Ülkü Ocaklarına, Seçim sürecinde ilçemize gelerek saha çalışmalarımıza katılan Milletvekili adaylarımıza ve en önemlisi de oyları ile bizleri destekleyen halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

  Seçim sürecinde, şer odaklarının Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oynadığı oyunlar tüm halkımızca bilinmektedir. Bu seçimde, MHP’siz bir meclis isteyerek akılarındaki fikirleri daha rahat uygulamak isteyen bu odaklar, halkımızın hassasiyeti sayesinde istedikleri sonuca ulaşamamışlardır.

MHP, Kartal’ın en başarılı partilerinden biridir

   Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oynanan bütün oyunlara rağmen, MHP, Türkiye genelinde sadece yüzde bir oranında kayıp yaşarken, MHP Kartal İlçe Teşkilatı, İstanbul genelinde oy oranını arttıran dört ilçeden biri olarak seçimi başarı ile tamamlamıştır.

   2007 genel seçimlerine göre ortalama %30, 2009 yerel seçimlerine göre de %35 oranında oy arttıran MHP Kartal İlçe Teşkilatı, Kartal İlçemizin en başarılı partileri arasında başta gelmektedir.

   Halkımızın tercihlerine saygı duymakla birlikte çok tehlikeli ve zorlu bir sürecin yaşanacağı aşikardır. Özellikle Anayasanın değiştirilemez maddeleri ve vatandaşlık kavramı üzerinde yapılmak istenecek değişiklikler, Türkiye’mizi geri dönülmez bir kaos ortamına sürükleyebilir. Biz Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda elimizden geldiğince bu oyunları bozma gayreti içinde olacağız.

   MHP Kartal İlçe Teşkilatı olarak şimdiki hedefimiz, Oy oranlarımızı daha da arttırarak Kartal Belediye Başkanlığını almak olacaktır.

   Seçimde emeği geçen tüm Ülküdaşlarımıza tekrar teşekkür ederken, sıra ayırımı yapmayarak ellerinden geleni yapan başta Şenol Yondemir ve tüm milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyor, seçilen adaylarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]