SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bağış’tan Başkan öz’e tarihi çağrı!.

Yayınlanma:
ABONE OL

Devlet Bakanı ve AB Başmüzakereci Egemen Bağış İstanbul 1. Bölge Milletvekili olması dolayısıyla seçim bölgesine teşekkür ziyaretleri yaptı.

Bağış Kartal’a teşekkür ziyaretinden bulundu.

Bu ziyaretler kapsamında Kartal halkına teşekkür etmek için geldiği Ak Parti Kartal teşkilatında Kartal Belediye Başkanına dostluk eli uzattı.

Ak Parti Kartal ilçe teşkilatına misafir olan Bağış partililerle seçim galibiyetini ve çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptı.

 İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız yaptığı kısa konuşmasında, “Hepinize çok teşekkür ediyorum bu seçim dönemi birçok program yaptık. Tabi Kartal olarak bu gün sayın Bakanımızı burada ağırlamaktan da gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonra hem bölgemiz milletvekili hem bakanımız olarak Kartal’da daha sık bir şekilde bir araya geleceğiz.

Kartal’da muazzam bir neticeye imza attınız.

Bakan Bağış ben bu bölgenin Milletvekiliyim, bu yüzden dört sene boyunca sık sık bir araya geleceğiz” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti, “ Öncelikle İlçe başkanına sonra da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sizlere sayın başbakanımızın selamlarını getirdim. Gerçekten Kartal’da muazzam bir neticeye imza attınız. Kartal bizim geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkanlık seçimini kaybettiğimiz bir ilçeydi. Burada beklentilerimiz çok çalışmamızı gerektiriyordu. Sizlerde bu beklentiye cevap verdiniz çok çalıştınız.

Bir dünya lideri olan başbakanımızı seçim bölgesinde ona yakışır şekilde bir teşkilat olduğunuzu ortaya koydunuz. İstanbul’un en görkemli ilçe mitinglerinden birini gerçekleştirmekle kalmadınız Cumhuriyet tarihimizin en muazzam siyasi toplantısı olan Kazlı çeşmedeki mitinge çok muazzam bir katılım sağladınız.

Şu anda sandıklarda farkınızı fark ettirdiniz.

 

Eminim Kartal’da birilerin uykuları kaçmıştır.

12 Haziran’dan bu güne kadar 2014 kadar eminim onları kamçılayacaktır. Siyasette rekabet iyi bir şeydir kaliteyi arttırır. Onların belki birazda vatandaşa dönük çalışması içinde Ak Partinin performansı vesile olur.

Bundan bir önceki seçimlerde yerel seçimlerde çok daha önümüzde olan partilerin hepsinin önüne geçmiş olmamız Kartal’ın birinci partisi haline gelmemiz sizlerin emekleriyle gerçekleşmiştir. Tabiî ki zaferi kutlayacağız ama zafer sarhoşu olmayacağız. Biz bu güne kadar genel başkanımızın her zaman bize tavsiye ettiği gibi biz mütevazilikte de birinci olacağız vatandaşı kucaklama konusunda hiçbir zaman geriye düşmeyeceğiz.

Bundan sonra dört yıl sizlerleyiz.

Bu bölgenin bir milletvekili olarak bir kardeşiniz olarak bende sizin bütün çabalarınızda sizlerle beraber olacağım. Başkanımla biz seçimden evvelde konuştuk. Önümüzdeki dört yıl boyunca bir tek halkımızın sorunlarına eğileceğiz, birlikte İstanbul’un meselelerini çözeceğiz, Türkiye’nin meselelerini birlikte çözeceğiz. Çünkü bu milletin bir kez daha her şeyin en iyisine layık olduğunu ortaya koyduğuna şahit olduk.

Gerçekten bu millete hizmetkarlık Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ün de söylediği gibi esas olmalıdır. Bu millete efendilik olmaz hizmetkarlık olmalıdır. Ben gösterdiğiniz kararlık için azim için inanç için size bir kardeşiniz olarak bir borç biliyorum.

Altınok Öz’e çağrı yaptı…

Şimdi hedef Kartal’a yakışır belediyecilik konusunda da çalışmalar yapmak, hizmet vermeye çalışmaktır.

Buradan Kartal Belediye Başkanına da ilan ediyorum destek vermeye hazırız, yeter ki halka hizmet yönünde kararlılık ortaya koysun ilçe başkanımda bende kendisine destek vermeye hazırız. Seçim vakti geldiğinde de gereğini yaparız. Ama önce halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek performansı ortaya koymaları lazım, bizlerde destek vermeye hazırız” dedi.

 

İlçe başkanına 12 Haziranın hatırası olarak tabak hediye edildi ve çikolata dağıtıldı.

Haber: Kenan Gülerci

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un algıyla yönetilmeye çalışıldığını belirten Murat Kurum, “Onların umurunda olan balya balya paralar. Öbür tarafı dizayn etmek için, finans bulmak için çalışıyor. Televizyonlara çıkamıyorlar. Bu soruyu sormamaları kaydıyla çıkıyorlar. Çıkın anlatın insanımız aydınlansın. Çok çelişkili açıklamalar yapıyor.” dedi. Murat Kurum, […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]