SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sancaktepe’de hanımlara yönelik kurs faaliyetleri başladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Kadın Koordinasyon Merkezi yaz dönemi kurslarına başladı. Genç-yaşlı, tüm Sancaktepeliler’e hizmet sunmayı hedefleyen Kadın Koordinasyon Merkezi halka sunduğu hizmetleri artırarak sürdürüyor.

Sancaktepe Kadın Koordinasyon Merkezi hanımlara yönelik çeşitli projeleri bir bir hayata geçiriyor. Haziran başı itibari ile merkezin açılmasıyla hanımlara yönelik değişik faaliyetler hız kazanmaya başladı. Gerçekleştirilen projelerle,  hanımların yaşadığı şehirde her türlü sosyal, kültürel ve eğitsel anlamda gelişimi sağlanarak, kadınların beceri ve emekleri gün ışığına çıkarılama hedefleniyor.

Kadın Koordinasyon Merkezi ilk olarak haziran başında bilgisayar kursunun açarak faaliyete başladı. Şimdilerde ise Diksiyon, Fotoğrafçılık, Bilgisayar, İngilizce dersleri için sınıflar oluşturuldu. Talepler doğrultusunda değişik sınıflar oluşturulmaya devam ediyor.

Kadın Koordinasyon Merkezi yetkileri; “Yeni açılmış bir Merkezde ilk ders veren öğretmen olmak öğrencilerimle birlikte beni de çok heyecanlandırdı. Teknoloji çağında yaşıyoruz. Teknolojinin tüm imkânlarından faydalanmak herkesin hakkı…” diyerek memnuniyetini ifade etti. Merkezine gelen öğrenciler ve tüm ziyaretçiler Sancaktepe’de böyle bir hizmetin verilmesinde dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Kadın Koordinasyon Merkezi’nde Sancaktepeli hanımlar çeşitli kurslarından aldıkları eğitimle el ve sanat becerilerini sergileme fırsatı bulurken, hanımlara özgü “kadın kütüphanesi” ile de hanımların yazmış olduğu eserleri rahatlıkla okuyabilme imkânı elde edebilecekler.  Kursiyerler merkezimizde bulunan hanımlara özel kitap kafede ders aralarında dinlenebilecek, istedikleri her aman kütüphanenin kitaplarından istifade edebilecekler.

Sancaktepe Kadın Koordinasyon Merkezi, kadınlar arasında bir köprü kurmaya, Sancaktepeli hanımlara her alanda hizmet  vermeye devam edecek. Eğitimden sağlığa, çocuk yetiştirmeden ergen sorunlarına değin birçok konuda Sancaktepe Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, “elini uzat, yüreğini ver” diyerek çıkmış olduğu bu yolculukta halkımızın yanında olmayı sürdürüyor.

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]