SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tuzla’da Belge Töreni

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet’ten, çocuklara jest. Öğrenciler, belgelerini Heybet’in elinden aldı.

İstanbul İl Gençlik Spor Müdürlüğü, Yaz Spor Okulları çerçevesinde Tuzla’da açılan “Özel Çocuklar, Basketbol-Voleybol Yaz Spor Okulu” sertifika töreni 26 ağustos çarşamba günü Tuzla Vala Gedik İlköğretim Okulu ve İş Okulu Spor salonunda yapıldı.

Törene Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Gençlik Spor Müdür Orhan Ayan, Vala Gedik İlköğretim Okulu ve iş Okulu Müdürü Kemal Güneri katıldı.

Törende öğretmenler ile öğrenci ve velileri de hazır bulundu.

Tuzla Gençlik Spor Müdürlüğünce organize edilen “Zihinsel Engelliler Yaz Spor Okulu”, Tuzla Vala gedik İlköğretim Okulu ve İş Okulu Spor salonunda gerçekleşti.

Tuzla Gençlik Spor Müdür Orhan Ayan’ın açılış konuşması ile Başlayan Tören, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet’in konuşması ile devam etti. Heybet, konuşmasında organizasyona emeği geçenlere ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Heybet, konuşmasında: Organizasyon sahibi Tuzla Gençlik Spor Müdür Orhan Ayan, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yeknek, Vala gedik İlköğretim Okulu ve İş Okulu Müdürü Kemal Güneri ile görev alan öğretmenler Kubilay Kuzboğa ve Fatma Yütük’ü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Öğrenci ve velilere de teşekkür eden Heybet, bir süre öğrenci ve velilerle de sohbet etti.

Belge dağıtımını üstlenen Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, çocuklarla basketbol oynadı.

Tören sonunda Tuzla Gençlik Spor Müdür Orhan Ayan, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet’e katkılarından dolayı eşofman ve top, öğrencilere de bayrak hediye etti.

Zihinsel engelli çocukların, kendilerine güven duymaları sağlamak ve topluma kazandırmak amacıyla organize edilen kurs iki ay 186 saat sürdü. Zihinsel engelli 62 öğrencinin  katıldığı kursta çocuklara, basketbol ve voleybol dersi verildi. Kursta öğretmen Kubilay Kuzboğa ve Fatma Yütük görev aldı. Spor kursuna Kurtköy Tibet AŞ’nin sponsor oldu.

M. Nazım Telli

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Basında Kartal
30 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nden İlçedeki Okullara İçme Suyu İstasyonları

Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi iş birliği ile ilçedeki eğitim kurumlarına yönelik önemli bir projeye imza atıldı. “Temiz Su İstasyonları Projesi” adını taşıyan girişimle, öğrencilerin temiz ve sağlıklı içme suyuna erişimleri kolaylaştırılarak, ilçedeki okullara modern su istasyonları kuruluyor. Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi’nin birlikte gerçekleştirdiği proje, öğrencilere gün boyunca temiz ve taze su […]

Dava ve fikir adamı, M. Hanefi Bostan vefat etti
Eğitim
22 Mart 2024
Dava ve fikir adamı, M. Hanefi Bostan vefat etti

İstanbul Marmara Üniversitesi Öğretim Üyelerinden tarihçi, Eğitimci, yazar ve Türk Eğitim Sen kurucu üyesi, dava ve fikir adamı, hocaların hocası Prof. Dr. M. Hanefi Bostan hakka yürüdü. Merhum Bostan’ın aziz naaşı 23 Mart 2024 Cumartesi günü öğle namazından sonra Üsküdar M. Ü. İlahiyat Fakültesi caminde kılınacak cenaze namazını müteakip Maltepe Gülsuyu mezarlığına defnedileceği belirtildi. admin […]