SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Basın mensupları yeni Peugeot 308’i test etti

Yayınlanma:
ABONE OL

Peugeot Sancaktepe bayii Tekoto, yeni Peugeot 308’in tanıtımı için yerel basın ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı öncesi Şile otobanında direksiyona geçen basın mensupları otomobile tam puan verdi.

Sancaktepe’de bulunan Peugeot Tekoto ailesi, kapılarını yerel basına açtı. Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız’ın organizasyonuyla gerçekleştirilen tanıtımda, orta seğmendin başarılı modeli Peugeot 308’ün yeni versiyonu test edildi.

Şile Otobanında test sürüşü

Kahvaltı programı Şile yolu üzerinde bulunan Üvezli Köyü’nde gerçekleştirilirken basın mensupları köye yeni 308’in test arabalarıyla gitti. Yeni Peugeot 308’in klasmanını tanıtmak amacıyla düzenlenen programa; Tekoto Satış Müdürü Ertan Baş, Pazarlama Sorumlusu Serap Bora ve Satış Departmanı Sorumlusu Olgun Coşkun önderliğinde Şile yolu üzerinde  bulunan kahvaltı yerine gelindi.

Basın mensupları tam kadro

Kahvaltı programına bölgenin çok sayıda basın mensubu katıldı.  Davetliler arasında; Doğan Haber Ajansı Nurcan Kırcılı, Şile Gündem Gazetesi Ömer Faruk Ketenci, Yağmur Emine Özer ve Ahmet Çakmak, Kent 34 Vural Dağtekin, Kartal ve Kadıköy Gazetesi Kenan Gülerci, Beyaz Sayfa Gazetesi Selahattin Kimsesiz, Ali Ayyıldız ve Gökhan Beyan, Medya Bakış Gazetesi Satılmış Dede, Ahmet Çöpür, Üsküdar Rehberim Esra Karakulak, Tercüman Gazetesi Nimet Kartal, Metropol Gazetesi Mahmut Boydak, Yurtta Haber Gökhan Balcı, Etraf Gazetesi Zafer Yılmaz, İşte Vizyon Muhterem Yüksel, Gelişim Gazetesi Ata Tavil  Anadolu TV. Erdal Yavuz, Flashaber Gazetesi Gürhan Demirtaş, Aşkın Akkuş,  Durmuş Acar, Çekmeköy Life Dergisi Emel Çay,  Neslihan Yıldız,  Beykoz Postası Eda Seskır ve Hazan Kutsal da vardı.

Tekoto ailesi ve yerel basın kaynaştı

Tekoto Satış Müdürü Ertan Baş, kahvaltı organizasyonunun Yerel Basın ile tanışmak ve kaynaşmak için gerçekleştiğini belirterek, “Tamamen doğaçlama gelişen bu toplantı  Peugeot 308’i tanıtmak ve sizlerle tanışıp kaynaşmak için düzenlenmiştir” dedi.  Katkılarından dolayı Ali Rıza Yıldız’a da teşekkür ettiğini sözlerine ekleyen Ertan Baş,  Tekoto olarak basınla ilişkilerini geliştireceklerini bildirdi. Pazarlama Sorumlusu Serap Bora da kısa bir konuşma yaparak Yıldız’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.  Şile Gündem Gazetesinden Ömer Faruk Ketenci’de duygularını ifade eden kısa bir konuşma yaparak “ Uluslararası bir firmanın Yerel Basını çağırması son derece önemli. Tekoto inşallah diğer firmalara da örnek olur.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni Peugeot 308 bir harika

Konuşmaların ardından tüm katılımcılar hoş sohbet eşliğinde kahvaltı ederek güzel dakikalar geçirdi. Basın mensupları kahvaltı sonrası yine aynı araçlarla Şile Otobanı üzerinden Tekoto Plaza’ya geldi. Test sürüşü sonrası basın mensuplarının ortak fikri yeni Peugeot 308’ün her açıdan sınıfı geçtiği yönündeydi. Yeni Peugeot 308; güvenlik, sürüş keyfi, dizaynı, rahatlığı, iç mekanı ve motoruyla basın mensuplarından tam not aldı. 

Yeni Peugeot 308; Teknolojik, etkin ve şık

Orta segmentin başarılı modeli Peugeot 308, Peugeot’nun yeni marka kimliğini sembolize eden çizgilere bürünürken, yenilikçi mikro-hibrid e-HDi teknolojisinden yararlanıyor ve yakıt tüketimi ile CO2 emisyonlarını kilometre başına 98 g CO2’den itibaren en düşük seviyeye indiriyor. %15’e varan yakıt tasarrufu dolayısıyla kullanım maliyeti tasarrufu sunan bu mikro-hibrid teknolojisine ek olarak, CO2 emisyon düzeyini etkileyen bütün faktörler optimize ediliyor.

Yüksek teknolojinin yücelttiği şık çizgiler

Peugeot 308, yeni çizgileriyle Peugeot markasının yeni stil kodlarını incelikle içeriyor. Karoseri ile mekanik birbirlerine en yakın şekilde uyum gösteriyor. Yeni Peugeot 308 LED’li ön farlarının simgelediği gibi daha teknolojik bir zarafete doğru değişim gösteriyor. 308’in genlerinde her zaman var olan dinamizm ve heyecan, özellikle titanyum maskeli yeni Xenon farlarla keskinleşen bakışlarında veya özel GTi versiyonunda kendini daha net şekilde gösteriyor.

İlgili Haberler

Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları
Basında Kartal
16 Mart 2024
Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Kartal’ın Gelecek Vizyonu’nu proje lansman toplantısıyla açıkladı. Kartal için hayata geçireceği çalışma ve projeleri anlattı. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen program öncesinde Kartallı komşuları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Yüksel, sonrasında ise ilk olarak 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra yaptığı hizmetler […]

Basında Kartal
14 Mart 2024
Aydos Ormanı’nda hummalı temizlik çalışması

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aydos Ormanı’nda hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Kartal’da çevre kirliliğini önlemek, orman ve denizleri korumak, karbon ayak izini azaltmak ve küresel çevre sorunlarının çözümüne katkı sunmak için başarılı çevre politikalarını hayata geçiren Kartal Belediyesi, doğada yok olması milyonlarca yıl süren atıklar için düzenli gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına Aydos Ormanı’nda devam […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]