Yıldırım Bekçi’den Kartal’lılara TSM Ziyafeti…

Yayın: 11:42 - 27.08.2009
Güncelleme: 11:42 - 27.08.2009

Kartal Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bir konser veren Yıldırım Bekçi şarkılarıyla gönüllerde taht kurdu.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla devam ederken, festivalin konuğu Ünlü TSM sanatçısı Yıldırım Bekçi, Kartal Meydanı’ndaki konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserinde Türk Sanat Müziğinin klasikleşmiş ve günümüzün sevilen şarkılarını ustalıkla seslendiren Yıldırım Bekçi her şarkısından sonra Kartallılardan yoğun alkış aldı. Özellikle Safiye Ayla’dan aldığı özel izinle ‘Çile Bülbülüm’ parçasını gelen yoğun ilgi üzerine iki defa seslendiren ünlü sanatçıya ilçe protokolü de şarkılarında eşlik ettiler.  Sanatçının orkestrasındaki yedi yaşındaki minik darbukacının solo gösterisi seyircileri tamamen coşturdu. Şarkıları arasında, ’Nasıl Geçti Habersiz’ adlı parçayı seslendiren sanatçıya, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Hanım danslarıyla eşlik ettiler.

Konser sırasında seyircilerin isteklerini de yerine getiren ünlü sanatçı, Başkan Öz’ün isteği olan‘Ormancı’ adlı şarkıyla konserini tamamladı. Konserin sonunda sahneye davet edilen Başkan Öz yaptığı konuşmada ‘Yıldırım Bekçi’yi Kartal’da ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Sesiyle, sempatikliği ve beyefendiliğiyle gönüllerimize taht kuran sanatçımızı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. Konuşmasının sonunda ünlü sanatçıya başkanın eşi Feray Öz tarafından bir Kartal maketi verildi. Gece toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Exit mobile version