SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ümraniye göz merkezi gazetecileri ağırladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ümraniye Göz Merkezi yönetimi, hastanenin çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarını bilgilendirmek için kahvaltılı program düzenledi.

Ümraniye  Göz Merkezi’nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya çok sayıda  basın mensubu katılırken, hastanenin çalışmaları ve  yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verildi.

 

Basın mensupları  tam kadro oradaydı

 

Göz merkezinin düzenlediği kahvaltıya çok sayıda basın mensubu katıldı. Özel Ümraniye Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dursun ve Göz Merkezi Başhekimi Op. Dr. Osman Dursun hastanenin çalışmaları ve yapılacak yatırımlarla ilgili geniş bir bilgi verdi.

Kahvaltı sırasında gazetecilerin çeşitli sorularına cevap veren Mehmet Dursun, bu kadar çok basın mensubunu bir arada gördüğü için büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirtti. Bundan sonra basın mensuplarıyla sık sık bir araya geleceğini de vurgulayan Dursun, “Aslında uzun süredir siyasetle iç içe olmuş bir insan olarak ilk kez bu kadar çok basın mensubuyla birlikte oturuyorum” dedi.

 

“Avrupa’dan  bile öndeyiz”

 

Tıp merkezini bazı Avrupa ülkeleriyle karşılaştıran Mehmet Dursun,  “Özellikle Almanya’daki göz merkezleriyle karşılaştırdığımızda biz daha üst sırada yer almaktayız.  Bu durum bizler için çok gurur verici” dedi.

 

Özel Ümraniye tıp merkezinin 1 Ağustos 2007 tarihinde hizmet etmeye başladığını söyleyen Dursun, “Hastanenin tüm odaları hasta ve refakatçılarının da ihtiyaçları düşünülerek modern şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca tıp teknolojisinin son gelişmelerini yakından takip eden güler yüzlü, profesyonel, uzman hekim ve tecrübeli personel kadromuzla  Özel Ümraniye Göz Merkezi halka hizmet etmektedir” dedi.

 

Dursun, konuşmasının devamında, “Türkiye genelinde 2015 yılına kadar çok büyük devlet hastaneleri yapılmakta. Özel olarak yapılan bu hastaneler ise 1000 – 1500 yatak kapasiteli ve modern olarak dizayn edilecektir” dedi.

Kahvaltı sonunda gazetecilere göz merkezini gezdiren doktorlar son teknoloji göz cihazlarını birlikte incelediler. Toplantı sonunda basın mensupları tek tek göz muayenesi  oldu.

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]