SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor, yeni sezona yeni yönetimle başlıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Bank Asya 1.Lig takımlarından Kartalspor, olağan üstü genel kurulu 7 Ağustos 2011 Pazar günü Kartalspor tesislerinde gerçekleştirildi. Genel Kurula Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turgut Mermertaş ve Genel kurul üyeleri katıldı.

Kartalspor tesislerinde gerekli çoğunluk sağlanarak gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu saat 13:00’de Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Tek liste yer aldı

Olağanüstü genel kurulda tek liste oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıyla görev dağılımını belirleyecek.

Divan Başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Meclis üyesi Seyfullah Ongan getirildi. Divan Kâtipliklerini de Yusuf Koç, Cihan Düzgün yaptı. Gündem maddeleri okunduktan sonra Faaliyet Raporu, Denetleme Raporu ve Mali Raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Öz, “İkinci bir Hüseyin Kurt çıkmasına izin vermem”

Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı  Op.Dr.Altınok Öz, genel kurul sonunda yapmış olduğu kısa fakat anlamlı konuşmasında Kartalspor’a olan hizmet ve katkılarından dolayı önceki yönetim kuruluna teşekkür etti.

Kartalspor’un alınan önlemler sonucunda kendi yağı ile kavrulur hale geldiğini belirten Başkan Öz, “Yeni dönem Kartalspor’a hayırlı olsun yeni seçilen yönetime de başarılar diliyorum. Kartalspor çok önemli bir değişim süreci geçirdi. Hala bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Ne var ki en büyük sıkıntıları da ben yaşıyorum.  Önceki yönetiminde kalplerinin kırık bir şekilde olduğunu da biliyorum. Ne olursa olsun yola devam edeceğiz. Lisansları çıkarabilen, borçlarını ödeyebilecek bir duruma geldi, Kartalspor. Kulüp yenilendi. Kısa bir süre sonra Kartalspor’un Hisse Senetlerinin satışı başlayacak.

Bu arada önemli bir konunun da altını çizmek istiyorum. Herkes işinin başındayken ben ve Sayın Yusuf İnanır, çok büyük sıkıntılar yaşadım. Buradan kendisine teşekkür ediyorum. Şu konunun da çok iyi bilinmesini istiyorum. Kartalspor’da 2. bir Hüseyin Kurt, çıkmasına izin vermem” ifadesini kullandı.

GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

Kartalspor, önceki Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, rahatsızlığı nedeniyle genel kurula katılamadığı kaydedildi. Bu arada Kartalspor’un yeni yönetimi pazartesi günü toplanacak ve görev dağılımı yapılacak.

Kartalspor Kulübü Derneği yeni yönetim kurulu.

YÖNETİM KURULU ASİL

1. Tahsin TARHAN
2. Cuma NAS
3. Müjdat KEÇELİ
4. Derya DOĞRUYOL
5. Selaahattin ATASEVER
6. Yeter AKDİK
7. Nimet TOZKOPARAN
8. Erdoğan KOÇ
9. Kerem ÇEBOĞLU
10. Gökhan HOCAOĞLU
11. Bayram KANAÇ
12. Nihat DUMLU
13. Ergün ÖZTANER

YÖNETİM KURULU YEDEK

1. Bülent KÖSE
2. Kenan ALBAYRAK
3. Efraim DEVECİ
4. Ayhan ÇAYIR
5. Gürsel ÖĞÜT
6. Sinan TAŞ
7. Mustafa BENİCE
8. Rıfat DUMLU
9. Fikret YÜCEBAY
10. Yaşar KOCA
11. Burak OKUR
12. Hasan TOZKOPARAN
13. Koray KÜÇÜK

DENETLEME KURULU

1-YUSUF İNANIN

2-AYDIN KOÇ

3-VEYSEL CAN

DİSİPLİN KURULU

1-KADRİ ATEŞ

2-HİLAL SAVAŞÇI

3-ÜMİT ÇİFTÇİ

SEÇİM SİCİL KURULU

1-AYHAN TAŞ

2-YILMAZ ÖZDEMİR

3-YUSUF KOÇ

Haber: Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Spor
24 Mart 2024
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanı mı oluyor?

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, gelecekte Fenerbahçe başkanlığı için olası bir adaylık durumuna yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için adaylıklar ve gelecek planlamaları gündemdeki yerini korurken, Ali Koç’un ardından başkanlık için yeni bir isim konuşulmaya başlandı. Hull City’nin sahibi ve başarılı televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe kulübü başkanlığına aday […]