Kartalspor alt yapısına Başkan Öz desteği!

Yayın: 07:46 - 09.08.2011
Güncelleme: 07:46 - 09.08.2011

Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor, Onursal Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, adeta Kartalspor’a elkoydu, masaya yatırarak mercek altına aldı. Kartal spor’un yeni bir yapılaşma içerisine girdiğine işaret eden Başkan Öz, Kartalspor eski Teknik Direktörü ve Alt Yapı Genel Koordinatörü Özgür Zengin’e “Sizden Kartalspor’un Alt yapısını güçlendirmenizi ve Alt yapı ile ilgili eksikliklerinizi bana bir RAPOR halinde bildirin. Kartalspor’da yeni bir sayfa açtık” şeklinde talimat vermesi Kartalspor’un alt yapısını daha da güçlendireceği mesajını vermiş oldu.

RAPOR İSTEDİ

Kartalspor’un başarılı Alt Yapı Genel Koordinatörü Özgür Zengin, “ Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor, Onursal Başkanımız Op.Dr. Sayın Altınok Öz, benden Kartalspor’un Altyapı binasının yenilenmesiyle ilgili ihtiyaçların listesini istiyor. Toplantı salonu, yeni soyunma odaları ve var olan eski binamızın yenilenmesi ile ilgili talebi var. Bu konuyla ilgili bizden Alt yapının daha da güçlendirilmesini, istikbal vaad  eden yeni yıldızlar bulmamız yönünde talimat verdiler. Gerekli çalışmaları derhal başlatacağız” bilgisini verdi.

Başarılı futbol adamı Özgür Zengin, Başkan Öz’ün Kartalspor’a olan destek ve katkılarının kısa süre içerisinde etkisini göstereceğini de sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version