SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sancaktepe’den güreşçi transferi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediyespor yeni yaptığı transferlerle Güreş Takımını güçlendirdi.

Özellikle Ata Sporumuz Yağlı ve Minder Güreşine yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 12  Eylül 2011 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek Serbest Güreş Dünya Şampiyonası Kadrosunda  bulunan 55 Tg. Ahmet Peker,60 Kg. Ersin Çekin ve96 Kg, Dünya Şampiyonu ve Serbest Güreş Milli Takım Kaptanı Erhan Balcı’yı transfer ederek Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımını güçlendirdi.

TÖREN DÜZENLENDİ.

Bu arada 66 kilo Mehmet Ozmuş, 74 kilo Yasın Bolat, 120 kilo Yasin Kılıç, gibi Milli Güreşçilerle ikişer yıllık sözleşme imzalayan Sancaktepe Belediyespor, daha önce de Dünya Şampiyonu Gökhan Yavaşer’i Transfer ederek tüm dikkatleri çekmişti.

Sancaktepe Hakan Şükür Stadyumunda  tertip edilen imza törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Cankatar, Güreş Takımı Başkanı Mehmet Çelik,Başkan Yardımcısı Hasan Kamal, Sancaktepe  2012 Sancaktepe Güreş Ağası Ender Haberdar,Sancaktepe Satın  Alma Müdürü Mustafa Tepe, Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çelik, Kültür Müdürü A.Hamit Kaygusuz,Olimpiyat Şampiyonu Müzahir Sille, Beşiktaş Güreş Takımı Antrenörü Haydar Kabaktaş, Serbest A-Takım Teknik Direktörü Metin Başdemir,Antrönörler Ahmet Ceylan, Necmi Çebi , Genç ve Yıldız takım Teknik Direktörü Harun Doğan  ve çok sayıda gazeteciler katıldı.

ŞAMPİYONLAR YETİŞECEK

İmza töreni öncesi  Basın’ı bilgilendirme konuşması yapan Sancaktepe’nin genç ve çalışkan Belediye Başkanı İsmail Erdem, imkanları nispetinde Amatör ve Profesyonel spor’a katkı sunduklarını belirterek, “ Bizim görevimiz, Sosyal belediyecilik alanında Sancaktepe’nin ve Türkiye’nin aydınlık geleceği için spor alanında  Türkiye’yi temsil edecek zeki, ahlaklı, azimli, gayretli, başarılı, kararlı gençleri yetiştirmektir” hatırlatması yaptı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sancaktepe’nin spor sever Belediye Başkanı İsmail Erdem,şöyle devam etti: “ En büyük sorumluluğumuz, Sancaktepe Belediyespor hizmetleri nezdinde yetenekli ve başarılı sporcuları keşfetmek,bunları yetiştirerek Türk sporuna kazandırmak, Ata sporumuz güreşte geleceğin Dünya  ve Avrupa Şampiyonlarını Sancaktepe İlçemizden çıkarmaktır.

Çıkacağımıza da inandığımı özellikle belirtmek istiyorum. Bu vesile ile imza törenimize icabet eden başta Olimpiyat Şampiyonumuz, değerli sporcumuz Sayın Müzahir Sille, Beşiktaş Güreş Kulübü Teknik Direktörü Haydar Kabaktaş’a ve siz değerli Basın Mensuplarına çok teşekkür ediyorum ve mübarek Ramazan Bayramlarınızı da tebrik ediyorum” diye konuştu.

KATKISI ÇOK BÜYÜK

Bu arada kısa bir konuşma yapan ve Sancaktepe Belediyespor’un kurulmasında en büyük pay sahibi olduğu belirtilen Başkan Yardımcısı Mehmetali Cankatar ise, 2011 ve 2012 yıllarında Atasporu güreşe damga vurmak için yola çıktıklarını hedeflerinin takım halinde Türkiye şampiyonlukları, Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlarda madalya kazanmak olduğunu belirterek,  “ Çok çalışacağız, birlik ve beraberlik ortamında hedeflediğimiz şampiyonluk hedeflerine tüm engelleri aşarak ilerleyeceğiz.

Hedefimiz Olimpiyat, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonluklarıdır. Bu arada spora, özellikle Atasporumuz güreşe olan katkı ve desteklerinden dolayı Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem’e şahsım ve sporcularımın adına çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar” diye konuştu.

Yeni transferlerle güçlü bir takım oluşturan Sancaktepe Belediyespor’un ilk hedefi 12 -18 Eylül’deki “İstanbul’da yapılacak olan 2011 Dünya Güreş Şampiyonası” sın da milli takıma gönderdiği 3 milli sporcunun madalya almasının beklendiğini de sözlerine ekledi, Konuşmalarının ardında gerçekleştirilen imza töreninde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Spordan transfer edilen 5 milli güreşçi ile 2 şer yıllık sözleşme imzalandı.

 

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Spor
24 Mart 2024
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanı mı oluyor?

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, gelecekte Fenerbahçe başkanlığı için olası bir adaylık durumuna yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için adaylıklar ve gelecek planlamaları gündemdeki yerini korurken, Ali Koç’un ardından başkanlık için yeni bir isim konuşulmaya başlandı. Hull City’nin sahibi ve başarılı televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe kulübü başkanlığına aday […]