Kartalspor’ da hazırlıklar tamam

Yayın: 11:40 - 10.09.2011
Güncelleme: 11:40 - 10.09.2011

Bank Asya 1. Ligin köklü ve güçlü ekibi Kartalspor, Pazar günü kendi saha ve taraftarı önünde karşılaşacağı Ligin yeni ekibi Elazığspor  maçına hazır.

Maç saatini bekleyen Kartalspor 2011-2012 futbol sezonuna 3 puanla başlamak istiyor. Güçlü Transferlerle ve flaş isimlerle mevcut kadrosunu takviye eden Kartalspor’un her konusu ile yakından ilgilenen Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “ Şimdiye kadar Kartalspor ile ilgili biz konuştuk bundan sonra da sahada Kartalspor aslanları konuşacak. Tabii ki ilk karşılaşma her bakımdan önemlidir. Saha ve taraftar Avantajını iyi  değerlendiren bir Kartalspor güçlü rakibini evine  puansız gönderebilir. Teknik heyete ve takıma güveniyorum”  Yorumunu yaptı.

STAT TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kartal’ın sporsever Belediye Başkanı Op. Dr. Alkınok Öz, Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş, Kartal Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, birlikte stada geldiler ve Kartalspor-Elazığ spor maçına hazırlanan stat tesislerini, tribünleri incelediler.

Bu arada saha içinde başlatılan çizgi çalışmalarını da kontrol eden Başkan Öz, bu arada stat ilgililerinden sezonun başlama maçı ile ilgili bazı eksikliklerin olup olmadığı konusunda bilgi edindi.

ÖNLEMLER ARTTIRILDI

Özellikle Kartal Stadının Kapalı Tribün bölümüne biletsiz girişlerin önlenmesi ve Kapalı Tribünün disiplin altına alınması noktasında başlatılan çalışmalarda KOMBİNE BİLET uygulaması yapılacağı ve Tribün içinden dışarıya çıkışların da önleneceği öğrenildi.

 

FETHİ SATICI

Exit mobile version