Skor aldatmasın!

Yayın: 16:26 - 13.09.2011
Güncelleme: 16:26 - 13.09.2011

Kartalspor muhteşem seyircisinin desteğini alarak sezonun ilk maçına çıktı. Herkes başlangıç maçında güzel futbol ve galibiyete odaklanmıştı.

 

Galibiyet geldi ama oyun tatmin edici değildi. İki takım oyuncularının mücadele isteğine diyecek yok ancak gözlere hitap eden bir futboldan eser yoktu. Oyunun genelinde Elazığ daha üstündü, ama yine de ilk maçta alınan 3 puan sevindiriciydi.
Önemli olan Kartalsporumuzun bundan sonraki maçlarda bu oyun anlayışından vazgeçip tedbirini almasıdır.

Yabancı transferlere gelince; Denilson çok isabetli bir transfer… Daha da kendini geliştireceğine inanıyorum.

 

Ama Fofana evlere şenlik…

 

Ne teknik kapasitesi var ne de nerde duracağını biliyor. Onun yerine alt yapıdan bir futbolcu koysak çok daha verimli olurdu. Neyse 90 dakika için fazla acımasız olmayalım; umarım önümüzdeki maçlarda kaliteli bir performans sergiler de yanılan biz oluruz.
Bu sene artık kabus görmemek için en azından iyi bir ön libero ve hava hakimiyeti olan santrafor ihtiyacını karşılamak şart. Bu eksiklerin ivedi bir şekilde giderilerek düzgün bir futbol anlayışı uygulanmalı ve ortaya herkese kök söktüren bir Kartalspor çıkarılmalıdır. Aksi takdirde bu oyun sistemiyle ileriki haftalarda hüsrana uğrayabiliriz.
Her şeye rağmen ligin ilk haftası bile olsa Bordo- Beyazlıları puan cetvelinin üst sıralarında görebilmek çok sevindirici. Dilerim bu galibiyetlerle istikrarlı bir şekilde devam eder ve bizler de özlenen Kartalspor’u izleme zevkine varmış oluruz.
Erdoğan ÖZYUVA

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version