SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tuluyhan Uğurlu’dan ile İstanbul’un Zirvesinde Konser

Yayınlanma:
ABONE OL

236 Metrede Müzik ve 360 ° İstanbul

 

Geçtiğimiz ağustos ayında İstanbul’un en yüksek binası Sapphire’de 236 metrede sahneye çıkan sanatçı,  büyük ilgi gören konserlerini aynı mekanda tekrar ediyor.  Konserler, Sapphire Seyir Terası’nın bir üst katında (55. Kat) 360 derece İstanbul manzaralı etkinlik salonunda gerçekleşiyor. Salonun yere kadar inen camlarından muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde sunulacak konserlerde Tuluyhan Uğurlu, “Sonsuza Kadar İstanbul” isimli eserini seslendiriyor. Eser İstanbul üzerine hazırlanmış muhteşem bir görsel gösteri eşliğinde sunuluyor.  (Konserin yapılacağı salondan izleyeceğiniz İstanbul manzarasının bir bölümünü ekteki fotoğrafta görebilirsiniz)

İndirimli biletler için Ayşe Engez’e  ayse@tuluyhanugurlu.com adresinden mail atabilir, 0532 610 48 95 numaradan arayabilirsiniz. Piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun zirvedeki yolculuğu sürüyor.

İstanbul göklerinde uçmaya hazır mısınız? 14 Ekim Cuma ya da 15 Ekim Cumartesi akşamları saat 20.30’da  İstanbul’un 8. Tepesi’nde Sapphire’de, yaşadığımız ve belki de farkına varmadığımız bu muhteşem kenti  hiç görmediğimiz açılardan içimize çekmeye hazırlanıyoruz. Tuluyhan’ın piyanosu bize yeni mutluluklar sunmaya, dünü, bugünü ve yarını tek bir günde yaşatmaya hazırlanıyor. Sapphire teras katında çay ya da kahvenizi yudumlayıp, tümüyle üzeri açık 56. Katta fotoğraflarınızı çekip, ardından muhteşem bir konserde bu ortak mutluluğu yaşamak ister misiniz?

“Birlikte düşlerimizde İstanbul’u geleceğe hazırlıyoruz.”  2003’den beri konserlerini konser salonlarının dışına taşıyan ve müziği ile mekânın enerjisini birleştiren Tuluyhan Uğurlu ilk kez teknoloji ve bilimin muhteşem beraberliği ile göklere yükselen çağdaş bir başyapıtın zirvesinde çalıyor.261 metre anten yüksekliği ile Avrupa’nın en yüksek binası olan Sapphire İstanbul’da konser vermesinin nedenini Tuluyhan Uğurlu şöyle anlatıyor:

“Yaşam sizin dünyaya ve hatta kâinata nereden baktığınıza bağlı olarak gelişiyor. 2006’dan beri dinleyicimi Dünya Başkenti’nin tarihi mekanlarında gezdirmeye, yaşadığımız bu muhteşem kenti  farklı bir bakışla görmeye  ve  düşündürmeye çalıştım. Şimdi hep birlikte insanın yapabileceği en ileri teknoloji ile imar edilen bir çağdaş başyapıta,  İstanbul’un zirvesine çıkıyoruz ve kente bir de yukardan bakıyoruz.

Günlük karmaşadan uzak, güzellikleri ve eksikleriyle İstanbul’u izliyoruz. Ve zirve noktasında kendimize soruyoruz: ‘Ben bugüne kadar türlü güzelliklerini yaşadığım, o büyük enerjisini paylaştığım bu kent için ne yapabilirim, ne düşler kurabilirim’ diye düşünüyoruz. Birlikte düşlerimizde İstanbul’u geleceğe hazırlıyoruz. Düşlerimizin sınırı yok, düşlerimize kimse karışamıyor. Ve şunu çok iyi biliyoruz ki, her şey düşlerle başlıyor ve dünya geleceğe hazırlanıyor.”

 


İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]