Ahmet Şimşek Kolejinden yeni eğitim dönemine coşkulu merhaba

Yayın: 15:55 - 20.09.2011
Güncelleme: 15:55 - 20.09.2011

Ahmet Şimşek Koleji öğrencilerin okula başlamanın sevincini ve coşkusunu yaşadılar.

 

İlk günde okul tören alanında yapılan açılış programında öğrenci, öğretmenler ve veliler konuşmacıların eğitim içerikli mesajlarını heyecan içinde dinlediler.

 

 

 

 

Okul kurucusu Ahmet Şimşek yaptığı konuşmasında “Amacımız bu yuvada sevgi, şefkat, saygı, disiplin çerçevesi içerisinde eğitim kadromuz birlik ve bütünlük içinde çocuklarımızı en üst seviyede yetiştirmek idealinde birleşmektedir.

Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz eğitim yuvamıza hoş geldiniz. Kolejimiz çağın gerektirdiği en son imkanları kullanarak yeni modern kolay eğitim sistemlerini uygulayarak siz öğrencilerimizin en mükemmel şekilde yetişmesini amaçlayarak kurulmuştur. Bu vesileyle 2011 – 2012 eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun” dedi.

 

Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri okula başlamanın sevincini yaşıyor.

Ahmet Şimşek Koleji uluslararası standartlara sahip dünya koleji olma yolunda ilerliyor.

Kolej, seneler önce İngiltere’de yapılan bir araştırmada Türkiye’de titizlikle seçilmiş İngiliz ve Amerikalı öğretmenler tarafından en iyi İngilizce öğreten kurum ünvanını ve ödülünü almıştır. 45 bin metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ahmet Şimşek Koleji kuruluşunun 26. yılında çocuğunun özel okulda eğitim almasını isteyen velilere “vergiler sizden, eğitim bizden” sloganıyla ulaşıyor.

 

Okulda eğitim kadrosunda görevli okul müdürlerinin öğretmenlerin konuşmalarının ardından, Kolej marşını besteleyen ve ilköğretim okulunun Koordinatörlüğünü yürütmekte Ahmet Şimşek’in eşi Sanat Yönetmeni Yasemin Kumral Şimşek yaptığı konuşmada, “ Sevgili öğrenciler bu çalışmalar bu emekler çabalar kimin için olabilir diye hiç düşündünüz mü, tabii ki sizler için. Ahmet Şimşek Koleji kar amacı gütmeden eğitim hizmeti vermektedir. Hayata dolu dolu katılabilen topluluklar içinde her hangi bir konuya ilişkin önünde dolu dolu fikir katabilen yarının insanlarını yetiştirmek için bizler gençlerimize çok emek veriyoruz. 2011 – 2012 eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun” dedi.

Hep birlikte Ahmet Şimşek marşı söylenerek tören son buldu.

Exit mobile version