SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Maç sonrası Röportajları

Yayınlanma:
ABONE OL

Kadir ÖZCAN:

Öncelikle bu maçı kazandıkları için oyuncularımı kutluyorum,Her iki takım adına da bu sıcak havada mücadele etmek çok zor.

İlk yarıda neredeyse pozisyonu olmayan bir karşılaşmaydı, ancak ikinci yarı havanın biraz daha serinlemesi oyunu biraz daha ateşler gibi oldu. Biz iyi oynamaya çalıştık iyide oynadık çünkü hakikaten sıkıntılar yaşıyoruz, biliyorsunuz en az 10 tane oyuncumuzun lisansı çıkmadı, buna rağmen bu çocukları alınlarından öpmek lazım, oynayan oynamayan son derece birbirine bağlı, bu güne kadar bu şekilde geldik.

Burada sayın belediye başkanımızı kutluyorum lisansların çıkmamasına rağmen oyuncuların transfer taksitlerini ödemesi bizi ateşlemiş oldu, oyuncularımızın lisansı çıktığı zaman çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Biz iyi bir ekibiz genç oyuncuların bir kaç tanesi sezon başından beri bizimle çalıştılar iyi mücadele ediyorlar, onları buradan tekrar kutluyorum inşallah bundan sonraki maçlarımızı da kazanıp yolumuza devam ederiz.

Lisansların çıkmaması oynayan oyuncuları ve diğer oyuncuları olumsuz yönde etkiliyor. Onlarda bu işi meslek edinmişler ve buradan para kazanıyorlar, Belediye Başkanımızdan Kulüp başkanımızdan ve Yöneticilerimizden bu sorunu halletmelerini rica ediyorum

Bu sorunlar çözülürse Kartalspor adına çok olumlu olur ve çokta iyi yerlere geliriz.
İstanbul’da A kategorisindeki tek takımız, elimizden ne geliyorsa elbirliği ile bu gayreti göstereceğiz, ama önce dışarıda olan oyuncuların sorunlarının çözülmesini çok acil olarak yönetimden rica ediyorum ve inanıyorumki Belediye başkanımız yarın bu işi çözecektir.

bsural

Bünyamin SÜRAL ( Gaziantep B.Ş. Bel. spor Teknik Direktörü) :

Bir şeye inanmak başarıyı kendiliğinden getiriyor. Kartalspor’un eksik kadrosu da olsa lisans larını çıkartamamışta olsa sahaya genç arkadaşlarıda sürse, takım olarak inanmışlardı, takım olarak kenetlenmişlerdi tribün olarak ta kenetlenmişlerdi onun için Kartalspor’u kutluyorum.

Bizim takıma gelince bizde bazı arkadaşlar sahaya kendilerini veremediler onun içinde mağlubiyette kaçınılmaz oldu Kartalspor’u kutluyorum.

tcavdar2

Tolga ÇAVDAR:

Bizim açımızdan zor bir maç olacağını biliyorduk, gençlerle çıkıyoruz, Kürşat ve Selçuk abimiz geldi onlar tecrübeleriyle gençleri yönlendirdi, onlarla beraber elimizden gelen mücadeleyi yaptığımıza inanıyorum herkez çok koştu çok mücadele etti, antep takımı ikinci yarı biraz daha baskılı oynadı kontra ataktan bulduğumuz bir golle 3 puanı aldık, zor dönemler geçiriyoruz dışarıda kalan arkadaşlarımızda var inşallah o arkadaşlarımızında sorunları çözülür ve takıma girer, bu takım ilk 6 yı zorlayacak iyi bir ekip olduğuna inanıyorum, inşallah ilerleyen günlerde bunlar çözülür daha iyi günler bizi bekler.

fatihK

Fatih KOLSUZ:

Golü attığıma inanamadım iyi bir orta geldi bende ön direğe koşu yaptım iyi de vurdum gol oldu, nasıl sevineceğimi bilemedim, formamı çıkartıp taraftarlara koştum, bir ara ağladım, Hocam bana şans verdi bende elimden geleni yaptım. Tolga, Kürşat, Oğuz, Mesut, ve Selçuk abilerime çok teşekkür ediyorum, anlar bize çok destek oldular bize inandılar, onlar bizi yönlendirdikçe biz daha iyi oynamaya başladık golü bulup galibiyetle ayrıldık.

eoztaner

Ergun ÖZTANER:

Kendi seyircimiz önünde zorlu bir maç oynadık. Oyuncularımız iyi konsantre olmuşlar, 3 puan almayı başardılar. Şimdi önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor, o maçlardanda iyi neticelerle ayrılacağımızı düşünüyorum.

Şuanda kısıtlı imkanlarımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz, Borçlarımız var ve bu borçları ödeyebilmek için elimizden geleni yapıyoruz, 18 kişilik kadro kurmakta zorlanıyoruz, altyapıdan takviye yaptığımız 4-5 oyuncuda özveriyle mücadele ediyor onlarda ileride daha iyi olacaklar, Çocukların hepsi inanç içerisindeler lisans çıkartamadığımız oyuncularda hazır durumda bekliyor, bu takım bile devam etse iyi neticeler alacağı kanatindeyim.

Teknik kadroyu ve oyuncuları kutluyorum.

Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum 12. adam görevini tam manası ile yaptılar, onların desteğine herzaman ihtiyacımız var.

Haber: İlker Çakıl

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]