SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ak Parti Kadın Kollarında Balcı, yeniden başkan!

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı Kadın Kolları olağan 3’cü Genel Kurulu Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çarşaf Liste ile seçime giren ve yeniden Kadın Kolları Başkanlığına aday olan Mimar Hüsna Balcı, 2. Kere AK Parti Kadın Kolları Başkanı seçildi.

AK Parti İstanbul İl Yönetimi, İstanbul Kadın Kolları Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, Erol Kaya, Osman Poyraz, İdris Güllüce’nin yarı sıra bazı AK Partili Milletvekilleri, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, İlçe Yönetimi, İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal ve Genel Kurul Delegeleri katıldı.

ETKİLİ ÇALIŞMALAR YAPTINIZ

Delegelerin büyük ilgi gösterdiği genel kurulun Divan Başkanlığına Elif Esen, getirildi. Bir dakikalık saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal Marşımız okundu. Genel kurulda kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, “ Güzel v etkin bir dayanışma örneği sergileyerek Kartal’da güzel bir netice aldık. Bu neticeyi alırken Kadın Kollarımızın “Ana yüreği” dediğimiz şefkat yüreği ile yapmış olduğu çalışmaların bu başarı içersinde ne denli etkili olduğunu gözlerimizle gördük. Biz biliyoruz ki, kadınlarımızın yapmış olduğu çalışmalar etkili ve bereketli çalışmalardır. Bizlerin gidip kapısını çalamadığımız, içeriye giremediğimiz birçok kapıdan sizler içeri girdiniz ve iletişim kurdunuz” hatırlatması yaptı.

AK PARTİNİN KARTALDA OYLARI ARTTI

Yıldız, şöyle devam etti: “ Önümüzdeki seçimlerde de sizlere aynı görevler düşüyor. Sizlerin icraatları nakış örer gibi oldu. Takım çalışmasında çok başarılı oldunuz ve bu başarınız AK Partinin Kartal’da oylarının artmasına neden oldu. Önümüzdeki süreçte, partimizin kadın teşkilatlarına ne denli ihtiyacı olduğunu çok iyi kavrayan bir teşkilat mensuplarıyız.” İfadesini kullandı.

HOŞ GÖRÜNÜZE SIĞINIYORUM

Daha sonra AK Parti delegelerine hitap eden AK Parti Kartal kadın Kolları Başkanı Mimar Hüsna Balcı, Sayın Hazirun genel kurulumuza hoş geldiniz. Sizleri saygı ve saygıyla selamlıyorum. Bugün Kartal’ımızda olağan üçüncü genel kurulumuzu yapıyoruz. Sayın konuklar, çok değerli delegeler. Başarılarla dolu bir buçuk yılı geride bıraktık diyoruz.

Bu süreç içersinde bir Referandum ve bir genel seçim geçirdik. Beraber gerçekleştirdiğimiz çalışmaların meyvesini partimizin oylarına yansıttık. Yine bu süreç içinde bilmeden bazı hatalar işlemiş olabiliriz. Ancak Başbakanımızın dediği gibi çıraklık ve ustalık döneminden bizde kalfalık dönemine geçtik. İnsan ilişkilerinin olduğu her yerde insan istemeden de olsa hatalar olabilir. Zorlu, sıkıntılı süreçlerden geçerken kalpleri incinen, yeterince takdir görmediği iddiası ile yüreği burkulan bir çok kardeşimiz olabilir. Eğer olmuşsa hepinizden anlayış bekliyorum ve hoşgörünüze sığınıyorum” ifadesini kullandı. Bu arada AK Parti  Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın genel kurulu gönderdiği  mesajı okundu. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın göndermiş oldukları çelenkler de dikkat çekti.

GAZETECİLER SALONU TERK ETTİ

Bu arada davetli olarak görev yapan gazetecilerin yanlarına gelen bir BAYAN görevli  “ Fotoğraf çekmeniz bittiyse size dışarı alalım” şeklindeki davranışına tepki gösteren gazeteciler toplu olarak Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ni terk ettiler ve salon dışına çıktılar.

AK Parti İstanbul İl Genel Meclis üyesi ve İstanbulHaber Gazetesi sahibi Kenan Çakal, gazetecileri salon dışına çıkartan Bayan görevli ile tartıştı. Ve kendisinin yaptığı hareketin çirkin olduğunu hatırlattıktan sonra salon dışına çıktı.

Doğu Karadenizliler Derneği Bahçesinde oturan gazetecilerin yanına gelen Gazeteci Kenan Çakal, “ Arkadaşlar duruma bende üzüldüm lütfen benim hatırım için salona gelin ve genel kurulu izleyin” şeklindeki ricasını geri çevirmeyen gazeteciler buruk ve moral bozukluğu içinde salona döndüler ve görevlerini isteksiz bir şekilde yaptıkları gözlemlendi.

 

Daha sonra seçimlere geçildi kimlik kontrolü yapıldıktan sonra Delege oylarını kullandılar.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]