Steve Jobs Ahmet Şimşek kolejinde anıldı

Yayın: 11:49 - 13.10.2011
Güncelleme: 11:49 - 13.10.2011

Özel Ahmet Şimşek  Teknoloji kulübü özel bir program düzenleyerek Steve Jobs’u andı.

Dijital çağı başlatan dünyanın en değerli teknoloji şirketi Apple’ın kurucusu dahi adam Steve Paul Jobs için Ahmet Şimşek Koleji bir anma töreni düzenledi. Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri duygulu anlar yaşadılar. Konuşmacı olarak Apple’ın Türkiye temsilcisinin konuşmasından sonra okul genel koordinatörü Yasin Şimsek, İngilizce koordinatörü Jeremy Charles Bush, Etkinlikler müdürü Erdoğan Sarıgül duygularını ifade ettiler.

Programda konuşmacılar tarafından ortak dil olarak, “Adı Steve Jobs’du. Milyonlarca insandan biriydi. Özelleşti. Milyonlarca insana teknolojinin gizemini sundu. Ölümsüzleşti. Efsaneleşti.

Biz Özel Ahmet Şimşek eğitim Kurumları olarak bu özel insanın anısını da ölümsüzleştirmek istedik. Çünkü biz önder Atatürk’ümüzün belirttiği gibi “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.” Sloganını yaşatan bilim elçileri insanlık mimarları olma yolunda ilerliyoruz.

Bu evrensel ilkeyi eğitim politikasının gereği sayan Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları din, dil, ırk, ulus ayrımı yapmanda insanlık adına yaşamlarını adayan tüm bilim adamlarını, tüm sanatçıları, tüm düşünürleri kısaca tüm aydınları anmaya ve onların yolunda ilerleyerek gençlerimizin arasından da Steve Jobs’lar çıkarmaya özen göstereceğiz” denildi.

Exit mobile version