Kartalspor cephesi programdan memnun değil

Yayın: 09:23 - 18.10.2011
Güncelleme: 09:23 - 18.10.2011

Kartalspor’da futbol şube sorumluluğunu Bayram Kanaç ile birlikte yürüten Kerem Çeboğlu, Konyaspor karşılaşmasının maç sonu ve 4 gün içinde yapacakları 2 karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı.

Çeboğlu; Geride bıraktığımız Konyaspor karşılaşmasını değerlendirecek olursak ilk yarıda vasat bir oyun ortaya koysak da, ikinci yarıda hakikatten oyuna tempo kazandıran, orta saha da basan bir Kartalspor seyrettik. İleriki haftalar için umut veren bir Kartalspor izlediğimizi düşünüyorum. Yönetim kurulu olarak takımımıza ve oyuncularımıza bu konuda güvenimiz tam.

Fakat lig programı bizleri oldukça zorluyor. Pazar günü Konyaspor karşılaşması biter bitmez uçakla İstanbul’a geçtik. Oyuncularımız yemeklerini otobüste ve uçakta yedi. Pazartesi günü ter idmanı yaptık ve bugün Sakarya’ya hareket edeceğiz. Oyuncularımızın dinlenme fırsatı olmadı. Çarşamba akşamı Sakaryaspor ile karşılaştıktan sonra gece yarısı tekrar İstanbul’a döneceğiz ve ter idmanı yaprak Cumartesi oynayacağımız Denizlispor maçı için kampa gireceğiz.

Bütün takımlar haftada üç maç yapıyor, bunu kabul ediyoruz fakat altı günde 3 maç yapan tek takım biziz. Federasyon bizim federasyonumuz, bu programları ayarlarken biraz daha dikkatli davranması gerektiğini düşünüyorum.

Biz Kartalspor için iyi şeyler düşünüyoruz. Kartalspor taraftarına ve Kartal halkına iyi futbol izlettirerek bu sene iyi bir konumda olacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda herkesin takımımıza destek olmasını, her şeyin yönetimden beklenmemesini ve takıma olan güvenin devam etmesini istiyorum.” Dedi.

Exit mobile version