SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor 3 puanı 3 golle aldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş:
“oyuna iyi başlayamadık, erken bir gol yedik, maçın ilerleyen sürelerinde fizik kalitemiz öne çıktı”
Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü:
“Oyuncularım antrenman yapamayacak durumda, hem zihinsel hem de fiziksel olarak ciddi bir depresyona girmiş durumdayız”

Bank Asya 1. Lig’in 8. haftasında Kartalspor kendi evinde ağırladığı Denizlispor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 mağlup etti.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartalspor teknik Direktörü Besim Durmuş, 6 günde 3. maçalarına çıktıklarını belirterek, “Olumlu sürecin sürmesi adına buradan da galip ayrılmak istiyorduk. Oyuna iyi başlayamadık. Erken bir gol yedik. Maçın ilerleyen sürelerinde fizik kalitemiz öne çıktı. İleride etkili olmaya başladı. Kısa sürede bulduğumuz iki gol ile maçın sonucu ortaya çıktı. Olumlu süreç devam ediyor bundan sonraki çıkışımız sürecek. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Son 6 günde çıktıkları 3 maçtan 7 puan çıkarmalarının olumlu bir şey olduğunu ifade eden Kartalsporlu futbolcu Sezer Sezgin, “6 günde 3 maçta 7 puan toplamamız bazı şeylerin olumlu gittiğinin işaretiydi. Bu lige renk katmak istiyoruz. Önemli işler yapıyoruz. Bu durum burada bitmiyor. Haftaya Karşıyaka maçını düşüneceğiz. Bundan sonraki her maçı kazanmak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Kartalspor’un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz ise, maça kötü başladıklarını söyleyerek, “Kalemizde erke bir gol yedik maçı çevirmek için efor sarfetmemiz gerektiğini biliyorduk. İlk yarının sonunda gelen gol bize moral oldu. İkinci yarı da bulduğumuz gol ile sonuca gittik. Önümüzdeki maçları da kazanıp ilk 6’nın içinde yer almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Denizlispor cephesi

Maçta sonra konuşan Denizlispor teknik Direktörü Osman Özköylü, haftalardır süren kötü gidişin üzerlerinde baskı oluşturduğuna vurgu yaparak, “Oyuncularımın özgüveni zedelenmiş. Göreve geleli 5 gün. 2 zorlu maç oynadık. Artık oyuncularım antrenman yapamayacak durumdaydı. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak ciddi bir depresyona girmiş durumda. Konyaspor maçının ikinci yarısı ve bu maçta ortaya koyduğumuz mücadele olumlu olarak değerlendirilebilir. Golleri çıkardığımızda bu maçı bizim kazanmamız lazımdı.

3-1’den sonra 3 veya 4 ciddi pozisyonumuz var. Hakemin vicdan sızlatacak hataları oldu. İlk yediğimiz golde saçma sapan bir faul verdi. Hakem arkadaşımızın bizi bu şekilde üzmeye ve mağdur etmeye hakkı yok. Biz düştüğümüz kuyudan çıkmaya çalışıyoruz. Hakem arkadaşımız ve hakem gözlemcisi bu maçı tekrar izlesin. Belki 2 pozisyon oldu ama bu kararlardan dolayı mağdur olduk” ifadelerini kullandı.

Yeşil-siyahlı ekibin fiziksel olarak dibe vurmuş durumda olduğunu dile getirerek, “Kimseyi suçlamak istemiyorum ama bu takımın 90 dakikayı kaldıracak fiziksel durumu yokken 1 haftada 2 maç yaptık. Rotasyona gitmeliyiz. Bugün burada basit hatalardan yediğimiz golle yenildik. Önce kendi şapkamızı önümüze koyup düşüneceğiz. Zamana ihtiyacımız var. Bundan sonra kazanacağımız birkaç galibiyet bizi üst seviyelere çıkaracak. Eminim ligi çok iyi yerlerde bitireceğiz” şeklinde konuştu.

Ege temsilcisinin tecrübeli kalecisi Evren Özyiğit, ne söyleyeceğini çok fazla bilemediğini belirterek, “Geçen hafta da basit ve kötü zamanlarda goller yedik. Lige iyi başlamamıza rağmen kötü gitmeye başladık. Kaç haftadır gülemiyoruz. Bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Denizlispor camiası olarak en kısa sürede toparlanıp Sakaryaspor maçına hazırlanacağız. İnşallah durumu toparlarız” dedi

Denizlisporlu bir diğer oyuncu Alim Koyun ise, ilk yarıya iyi başladıklarına dikkati çekerek şöyle konuştu:
“İlk golü bulduk. İkinci yarıda oyundan düştük. Kötü bir gidiş var. İnşallah bu gidişi sonlandıracağız. Bu maçta basit goller yedik. Bu durumdan biran önce kurtulmamız lazım.”

İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]