SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kanaç “İyi bir hava yakaladık”

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Futbol Şube Sorumlusu Bayram Kanaç, iyi bir hava yakaladıklarını söyledi.

Kartalspor futbol şube sorumlusu Bayram Kanaç, yaptığı açıklamada Denizlispor karşılaşmasında 3 puan alan oyuncu ve teknik ekibi kutlarken, skor olarak geriye düşmelerine rağmen, futbolcularının tüm kondisyon ve güçlerini sahaya yansıtarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildiler dedi. Kanaç, Denizlispor maçının oldukça zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, ” Bu maçtan 3 puan alarak alnımızın akıyla çıktığımız için ayrıca mutluluk duyuyorum.

Altı günde 3 maç yapan oyuncularımızı özverilerinden ötürü tebrik etmek gerekir. Çok karakterli bir takımımız var, bu yüzden oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Elde ettiğimiz başarının devam edeceğini biliyor ve bu yolda ilerliyoruz. Önümüzdeki Karşıyaka maçının çalışmaları aynı ciddiyet ve titizlikle devam ediyor. İzmir’den puan ve puanlar alarak İstanbul’a dönecek gücü futbolcularımızda görebiliyorum.” dedi.

Bu sezon büyük özveriyle oynadıklarını dile getiren Kanaç, “Sıkıntılarımız yok mu? Var fakat bu sıkıntılarımızı büyüklerimizin sayesinde asgariye indirdik. Biz yönetim, futbolcu, teknik ekip ve taraftar el ele, omuz omuza verdik. Bunun göstergesi maç içinde futbol şube sorumluluğunu beraber idare ettiğimiz yönetici arkadaşımız Kerem Çeboğlu’na taraftarlarımızın doğum günü tezahüratı yapması, ve maçtan sonra soyunma odasında, sağ olsun futbolcu arkadaşlarımız galibiyeti doğum günü olan yöneticimiz Kerem Çeboğlu’na etmeleriydi” diye konuştu.

Kanaç ayrıca “Taraftarlarımız bize güç veriyor, yalnız Kartal halkının ve taraftarlarının daha çok duyarlı olarak tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Biz taraftarlarımızın gurur duyacağı bir Kartalspor izletmek için çalışıyoruz. Bunun için desteklerine ihtiyacımız var” dedi.

Konuşmasının sonunda 29 kişilik kadro içerisinde oynayan, oynamayan tüm oyuncuları bir tuttuklarını belirten Kanaç şunları ifade etti. “Kaptanlarımız da, oynayan arkadaşlarımız da, teknik ekibimiz de oynayan, oynamayan her futbolcuyu bir tutuyor. Oynamayan arkadaşlarımız bugün oynayacak gibi hazırlanıyor, başarı tüm kadronun birlik ve beraberlik içinde olmasıyla sağlanır. Yönetim olarak futbolcular arasında ayrım yapmadan gereken neyse biz onu yapıyoruz, onlarında yapacağından eminiz” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]