Çavdar: “Kartalspor olarak son haftalarda iyi bir çıkışımız vardı, bu çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk.

Yayın: 08:51 - 31.10.2011
Güncelleme: 08:51 - 31.10.2011

Kartalspor orta saha oyuncularından Tolga Çavdar maç sonu röportajında istedikleri pas trafiğini gerçekleştiremediklerini ifade etti.

Tolga; “Kartalspor olarak son haftalarda iyi bir çıkışımız vardı, bu çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk.

Oyuna ilk on dakika iyi başlayamadık fakat daha sonra oyunu dengede tuttuk ve oyun üstünlüğünü ele geçirerek son dakikalarda da öne geçtik. Devre arasında soyunma odasına moralli bir şekilde girdik.

İkinci yarıda Karşıyaka’nın baskı yapacağını biliyorduk ve kontra ataklarla bu baskından yararlanmak istiyorduk, nitekim böyle pozisyonlarımızda oldu, hatta bir pozisyonda Mehmet arkadaşımızın kalecinin üzerinden aşırttığı topu kale çizgisinden çıkarttılar. Bu pozisyonda top içerden mi? dışarıdan mı? çıkartıldığını bilemiyorum.

Biz ikinci golü bulamayınca rakibimizin direnci arttı ve golü buldu. Golle birlikte taraftarlarının desteği ile bizim üzerimize daha fazla gelmeye başladılar. Biz de telaş yaptık tabii ki istediğimiz pas trafiğini gerçekleştiremedik ve ikinci golü yedik.” dedi.

Öndeyken yenik duruma düşmelerinin Kartalspor’a yakışmayan bir mağlubiyet olduğunu söyleyen Tolga, üzgün olduklarını ve önlerindeki Rizespor maçında bu mağlubiyeti unutturup çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.

 

 

Exit mobile version