SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sancaktepe’ye iki modern park daha…

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi “Yumurcak  Parkı” ile Abdurrahman Gazi Mahallesi’ne kazandırılan “Mehtap Parkı” düzenlenen görkemli törenle hizmete  açıldı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından, Yunus Emre mahallesine yaptırılan”Yumurcak Parkı”, 21 Ekim Cuma Günü ,Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı. Törende konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Hakkari Çukurca’da menfur saldırı sonucunda şehit olan askerlerimize rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diledikten sonra konuşmasına geleceğimiz olan çocuklara verilen önemden bahsetti. Yerel yönetimlerin en fazla üzerinde duracağı hizmetlerin başında parklar, yeşil alanlar, çevre düzenleme, piknik ve mesire alanları geldiğini ifade eden Başkan Erdem; “Bu projeler Yenidoğan’ın ve Sancaktepe’nin çehresini değiştirecektir. Bu projelere her gün bir yenisini ekleyerek Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri haline getireceğiz” dedi.

Bin  metrekare üzerine yapılan Yumurcak Parkı, sadece çocukların değil bütün vatandaşların taleplerini karşılayacak.  Oturma alanları, ipli oyun grubu, egzersiz aletleri ve oyun parkıyla çocukların ve ailelerin iyi zaman geçirmelerini sağlayacak park, yeşil alanı ve manzarasıyla mahalle sakinlerinin beğenisini topladı.

”Yumurcak Parkı”nda mevcut yeşil dokuyu geliştirmek için yapılan bitkilendirme çalışmalarında yetişkin çam ağacı, çalı dikimi ve çim ekimi yapılarak gelişimini sağlıklı devam ettirebilmesi için otomatik sulama sistemi yapıldı. Sancaktepe Belediyesi’nin kendi imkânları ile personeli tarafından yapımı tamamlanan parkta, ziyaretçilerin akşam saatlerinde de park alnından maksimum düzeyde yararlanması amaçlandı.

Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Merve Mahallesi “Mehtap Parkı”na Kavuştu

Daha yaşanılabilir ve yeşil bir Sancaktepe için Belediye Başkanı İsmail Erdem’in çalışmalarıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe aynı günde yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yürüttüğü kısa bir çalışmanın sonunda tamamlanan “Mehtap Parkı” Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

Törende bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, çok kısa zamanda yapılan hizmetlere de değindi. , İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ın konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek protokol ve çocuklarla beraberce parkı gezdi.

4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen parkta; çocuk oyun grupları, çok amaçlı kullanıma uygun basketbol sahası, ebeveynler için özel olarak tasarlanmış fitnes aletleri bölümü ve kafeterya bulunuyor. Parkta bulunan kamelya oturma gruplarında mahalle sakinleri hoşça vakit geçirebilecek.

Sancaktepe Belediyesi

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]