Tuzla Belediyesi Yetimleri Unutmadı

Yayın: 08:19 - 02.09.2009
Güncelleme: 08:19 - 02.09.2009

Tuzla Belediyesi Geleneksel hale getirdiği Yetimler Haftası çerçevesinde Tuzla’daki tüm yetimlere iftar yemeği verdi. Şifalı Sular Tesislerinde verilen yemeğe Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da katıldı.

Tuzla Belediyesi bu yıl da yetimleri unutmayarak anne ve baba şefkatinden yoksun, ilgi ve merhamete muhtaç çocukları iftar yemeğinde bir araya getirdi. Yemeğe kimi akrabasıyla kimi de yalnız gelen yetimler, unutulmamış olmanın sevincini yaşadı.

Programa katılan Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, belediyenin geleneksel hale getirdiği bu uygulamadan dolayı Başkan Dr. Şadi Yazıcı’yı kutladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise, her zaman fakirin, yetimin, yaşlının, hastanın yanında olmayı ve onların ihtiyaçlarını karşılamayı ön planda tutan bir belediyecilik anlayışına sahip olacaklarını söyledi. Yazıcı, belediyelerin sadece altyapı ve yol çalışmaları yapan kurumlar değil, sosyal belediyeciliği de bu asli hizmetlerinden sayan kuruluşlar olduğunu vurguladı.

Exit mobile version