Kuzu, Bikoko bizi devamlı tahrik etti!

Yayın: 15:10 - 14.11.2011
Güncelleme: 15:10 - 14.11.2011

Kartalspor’lu futbolcu Aydın Kuzu maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Karşılaşmaya iyi başlayıp önemli pozisyonlara girdik. İlk 20 dakika içerisinde 3 tane gol pozisyonu yarattık. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik maç daha farklı bitebilirdi.

Bikoko küfür etti…

Maçın hakemi taktir haklarını hep Rizespor’dan yana kullandı. Rizespor’lu Bikoko bizi saha içinde devamlı tahrik etti, sahada yaşanan gerginliğin sebebi bu yüzdendir, bunun bilinmesini isterim.

Bikoko’nun söylediklerini burada telaffuz etmem imkansız, hareketlerini ise izleyenler görmüş olmalı.

Biz iyi bir takım olduğumuzun bilincindeyiz, önümüzde Güngören ve Giresunspor gibi iki önemli karşılaşma var. İnşallah bu mağlubiyeti telafi edeceğiz” dedi.

İlk 20 dakika üç tane pozisyonumuz var, onları değerlendirebilseydik maç daha farklı bitebilirdi. Yine yan toptan yediğimiz bir gol var, maçın hakemi de taktir haklarını hep Rizespor’dan yana kullandı. Aslında söylenecek çok şey var burada ama bize sahada söylenenleri burada söylesek biz ceza alırız. Rizespor’un santraforu bizi saha içinde devamlı tahrik etti, sahada yaşanan gerginlikler bu yüzdendir.

Biz iyi bir takımız önümüzde iki tane çok önemli maç var inşallah Güngören ve Giresun karşılaşmalarında bu mağlubiyeti telafi edeceğiz” dedi.

Exit mobile version