SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sancaktepeliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve ilçe protokolünün Samandıra Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşmasına halkın ilgisi yoğun oldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Kent Bayramlaşması’nda paylaşmanın önemi biz kez daha vurgulandı.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve ilçe protokolü Samandıra Kültür Merkezi’nde halkla bayramlaştı. Kent Bayramlaşması Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, İstanbul Milletvekilleri Ahmet Berat Conkar ve Muhammet Çelik, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve halkın yoğun katılımıyla Kent Bayramlaşması gerçekleştirildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Sancaktepe halkının dolu dolu ve maneviyat duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı geçirdiğini belirterek, bayramların dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu, sevgi, saygı ve kardeşliğin ön plana çıktığı özel günler olduğunu belirtti. Erdem; “Birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bayramlarda herkesi kucaklamalı, yaşlıları, düşkünleri, muhtaç insanları hatırlamalı, bu güzel günlerde onları da ziyaret ederek bayram sevincini paylaşmalıyız” diye konuştu. Erdem, Sancaktepe’de her şeyin Kurban Bayramı’nın ruhuna uygun gerçekleştiğini ifade etti. Kurban Bayramı’nın amacının paylaşma olduğunu belirten Erdem, “Bunun yanı sıra yardımseverlik duygusunun şehrimizin dışındaki yerlere de uzandığını gördük” dedi.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan halka hitaben yaptığı konuşmada, “Göreve başladığım ilk gün olan bu mübarek günde birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü temeller üstüne inşa edildiğini bir kez daha gördüm. Bizi biz yapan değerlerden olan Kurban Bayramı sayesinde birbirimize daha çok kenetleniyoruz. Böyle bereketli bir günde sizlerle birlikte olmak Sancaktepe’nin geleceğinin aydınlık olduğunun göstergesidir. Bir Kaymakam olarak amacım birlikteliği sağlamak ve ortak akıl oluşturmak” şeklinde konuştu. Makamının her zaman halka açık olduğunu belirten Özcan, “ İsteklerinizi ve taleplerinizi her zaman dinlemeye ve uygulamaya hazırım, beraber el ele vererek Sancaktepe’yi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, İstanbul Milletvekilleri Ahmet Berat Conkar ve Muhammet Çelik, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri tek tek halkla bayramlaşmasıyla kent bayramlaşması sona erdi.

Sancaktepe Belediyesi

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]