SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

DAP Dalga Kule’ye ilgi çok!

Yayınlanma:
ABONE OL

20 Kasım’a kadar lansman fiyatları geçerli

Kartal-Maltepe bölgesine birbirinden ilginç binalar kazandıran DAP YAPI, yelken kulelerle başlayan serüvenini Royal, Burgu ve Dalga’yla sürdürüyor. Bağdat Caddesi, Metro ve E-5’e çok yakın mesafede konumlanan Dalga Kule, dünyanın en büyük Adalet Sarayı, Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve Pendik Marintürk‘le çevrelenen konumunu denize 800 adımda kavuşma sözü vererek destekliyor.

 

Mimarisi dünyada bir ilk

Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan proje, dalgaların zeminden itibaren dikey yükseldiği 22’şer katlı 2 kuleden oluşuyor. Dış yüzeyde camların yansıma hareketleri deniz ve gökyüzü manzarasıyla buluşarak, Adalar, havuz, bahçe ve şehir manzarasıyla bütünleşiyor.

 

Terasta Adalar manzarasına hakim dev jakuzi

Yüzde 80’i yeşil ve sosyal alanlar için ayrılan projede dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahasının yanı sıra sosyal tesis bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları, açık ve kapalı otoparklar yer alıyor. Blokların 9. katında kafe ve kahvaltı salonları, blok üstlerindeki roof’larda ise 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuziler bulunuyor.

 

Kurumsal yönetim sistemiyle ‘oturmadığın dönemde kirala’

İşi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih edilen projede daireler, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yurt dışında hayli yaygın olan “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor.

 

İkinci blok lansman fiyatlarıyla satışta

Kemikleşmiş bir alıcı-yatırımcı kitleye sahip olan DAP YAPI’nın, farklı mimari anlayışını kaliteli inşaat tekniğiyle birleştirdiği tüm projeler yoğun ilgi görüyor. Yatırım bedeli 120 milyon TL olarak belirlenen Dalga Kule de bu ilgiden nasibini fazlasıyla alıyor.

 

A Blok’ta 178 adet konut, B Blok’ta 176 adet konut ve 15 adet dükkan olmak üzere toplamda 369 üniteden oluşan projede, ilk kuledeki dairelerin yüzde 40’ının satılması üzerine B Blok da satışa çıktı. Büyüklükleri 45 ila105 metrekareolarak değişen Single (stüdyo), Suit (1+1) ve Grand Suit (2+1)’ler kısa bir süre için “lansman fiyatlarıyla” satışa sunuluyor.  20 Kasım’a kadar sürecek olan kampanyada stüdyo daireler 149 bin liradan, 1+1 daireler 199 bin liradan, 2+1 daireler ise 298 bin liradan satılıyor. Yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar firma bünyesi kapsamında vadendiriliyor.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]

Genel
17 Mart 2024
Emeklilik Yolunda Büyük Fırsat: Primsiz Emeklilik İmkanı

Türkiye’de erken emeklilik hayali Kuran Milyonlarca kişi var. Bazı özel durumu olanlar için SGK tarafından primsiz emeklilik fırsatı sunuluyor. Peki kimler primsiz emekli olabilir? Erken emeklilik, SSK ve bağ-kur fark etmez çalışma hayatının içinde olan her birey için çok önemli. Daha erken yaşta emekli olmak isteyen vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen koşulları ve yeni […]

Genel
17 Mart 2024
İstanbul’da Trajik Kaza: Kuryenin Ailesi Adalet Peşinde

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motokuriyenin Ailesi Adalet istiyor. İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve bir motokuryenin hayatını kaybettiği kaza sonrası aile adalet arayışına girdi. Otomobil sürücüsünün serbest bırakılmasına tepki gösteren aile, adalet çağrısında bulundu. KAZA ANI VE SONRASINDA YAŞANANLAR Beşiktaş’ta, motokurye Anıl Abdullah Gül’ün (27) yaşamını yitirdiği kaza, Çırağan Caddesi’nde 9 Mart […]